Masterclass Adobe Photoshop CC

Meerdaagse masterclass Adobe Photoshop CC

Leer met deze 3-daagse masterclass hoe je jouw foto's een professionele uitstraling kan geven. De masterclass is onder meer geschikt voor fotografen, grafisch vormgevers en designers… Maar ook in andere beroepen is kennis van Adobe Photoshop CC erg handig.

Schrijf je in

Haal het beste uit je foto's!

Je beschikt weliswaar over (basis)kennis van digitale fotografie, maar toch ben je niet helemaal tevreden over de afwerking van je foto’s. Je wilt je klant verbluffen met haarscherpe opnames, en je wilt portretten en landschapsopnames perfectioneren. In magazines, brochures en online media worden zo’n beetje alle foto’s met Photoshop bewerkt; het is dan ook een belangrijk programma voor eenieder die professionele foto’s produceert. Met deze masterclass leer je hoe je jouw foto’s die professionele uitstraling geeft.

grafischontwerpzaak-masterclass-adobe-photoshop-CC

Stap voor stap naar inzicht

In deze masterclass draait het om inzicht in essentiële en geavanceerde technieken in Adobe Photoshop. Je krijgt geen eenmalige grafische trucjes of een saai overzicht van verschillende tools voorgeschoteld, maar zeer bruikbare informatie en vaardigheden die elke beeldbewerker zou moeten kennen. Adobe Photoshop CC is geen programma waar je met wat logisch nadenken wel uitkomt, en met YouTube-tutorials zul je nog steeds niet het gewenste resultaat bereiken. Adobe Photoshop is een kwalitatief hoogstaand programma dat kennis van zaken, inzicht en lef vraagt. Dat is precies wat je met deze masterclass leert!

Meest recente versie Adobe Photoshop CC

We werken met de meest recente versie van Adobe Photoshop CC , het meest complete pakket dat momenteel op de markt is en dat binnen het budget van iedere serieuze fotograaf en vormgever past. Het pakket Fotografie, dat is het programma Adobe Photoshop CC gecombineerd met Lightroom, kost € 12,09 per maand en je kunt het zeven dagen gratis proberen. Bovendien is deze versie de eerste van een beloftevolle Photoshop-generatie waarin kunstmatige intelligentie (AI) de kwaliteiten van de beeldbewerker aanzienlijk vergroot.

Vaardigheden

Je leert alles over compositie verbeteren, werken met lagen, vectoren, filters, geavanceerde kleurcorrectie, scherpteregeling, beeldgrootte en resolutie, omgaan met verschillende kleurmodi, de techniek van maskeren, hoe overvloeimodi de foto’s delicaat verbeteren, aanpassingslagen, raw-verwerking, intelligentie reparatietools, en meer…

Afgestemd op jouw praktijk

De masterclass is praktijkgericht en vraaggestuurd. Dat betekent dat je niet zomaar een vastomlijnde masterclass doorloopt waar de structuur van begin af aan vastligt. Op basis van jouw vragen, wensen, normen van je werkgever, passen we de opleiding aan.

De masterclass wordt gegeven door Dirk Schoofs die al 30 jaar als IT-redacteur gespecialiseerd is in digitale fotografie. Hij heeft voor bladen als Clickx, ComputerIdee, Computer!Totaal en Zoom zijn sporen ruimschoots verdiend. Hij is ook auteur van diverse uitgaves over Adobe Photoshop.

De totale duurtijd van de training is 12 uur, verdeeld over drie sessies van 4 uur.

Vereisten:

  • Je beschikt over een laptop of desktop waarop Photoshop CC is geïnstalleerd.
  • Je hebt basiskennis van digitale beeldbewerking.

Gerelateerde projecten

Een greep uit de projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb

Bekijk de projecten

Ontwerp geboortekaartje Lincoln

Stoere look en sierlijke letters voor zijn naam

Toen Lincoln werd geboren, wisten zijn papa en mama: hij verdient een prachtig geboortekaartje. Met een stoere look en sierlijke letters voor zijn naam. Papa Bjorn is een goede ...

Een sprekend beeld voor de homepage van AstroVac

Schone lucht is een keuze!

Dat was de vraag van Luc Kortenhoeven aan mij: “Kun je een beeld bedenken dat de bezoeker van onze website in één oogopslag vertelt waar AstroVac in uitblinkt?” Een opdra...

Gerelateerde referenties

Verhalen van klanten

Wat zeggen zij erover

Je hebt je belofte meer dan waargemaakt!

Luc Kortenhoeven AstroVac
Luc Kortenhoeven

AstroVac

De samenwerking heb ik als zeer fijn en warm ervaren

Chantal van der Heijden Moos for Care
Chantal van der Heijden

Moos for Care

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Aarzal niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00