Training

Meerdaagse training Adobe Photoshop CC 2021

Leer met deze 4-daagse training hoe je jouw foto's een professionele uitstraling kan geven. De cursus is onder meer geschikt voor fotografen, grafisch vormgevers en designers… Maar ook in andere beroepen is kennis van Photoshop erg handig.

Haal het beste uit je foto's!

Je beschikt weliswaar over basiskennis van digitale fotografie, maar toch ben je niet helemaal tevreden over de professionele afwerking van je foto’s. Je wilt je klant kunnen verbluffen met haarscherpe opnames, of je wilt portretten en landschapsopnames perfectioneren. In magazines, brochures en online media worden zo’n beetje alle foto’s met Photoshop bewerkt; het is dan ook een belangrijke tool voor eenieder die professionele foto’s wil produceren. Met deze training leer je hoe je jouw foto’s die professionele uitstraling kan geven.

grafischontwerpzaak-training-adobe-photoshop-CC-20221

Stap voor stap naar inzicht

In deze training draait het om inzicht in essentiële en geavanceerde technieken in Photoshop. Je krijgt geen eenmalige grafische trucjes of een saai overzicht van verschillende tools voorgeschoteld, maar zeer bruikbare informatie en vaardigheden die elke beeldbewerker zou moeten kennen. Photoshop is geen programma waar je met wat logisch nadenken wel uitkomt, en met YouTube-tutorials zul je nog steeds niet het gewenste resultaat bereiken. Photoshop is een kwalitatief hoogstaand programma dat kennis van zaken, inzicht en lef vraagt. Dat is precies wat je met deze training leert!

Versie CC 2021

We werken met Photoshop CC 2021, het meest complete pakket dat momenteel op de markt is en dat binnen het budget van iedere serieuze fotograaf en vormgever past. Het pakket Fotografie, dat is het programma Photoshop CC 2021 gecombineerd met Lightroom, kost € 12,09 per maand en je kunt het zeven dagen gratis proberen. Bovendien is deze versie de eerste van een beloftevolle Photoshop-generatie waarin kunstmatige intelligentie (AI) de kwaliteiten van de beeldbewerker aanzienlijk vergroot.

Vaardigheden

Je leert alles over compositie verbeteren, werken met lagen, vectoren, filters, geavanceerde kleurcorrectie, scherpteregeling, beeldgrootte en resolutie, omgaan met verschillende kleurmodi, de techniek van maskeren, hoe overvloeimodi de foto’s delicaat verbeteren, aanpassingslagen, raw-verwerking, intelligentie reparatietools, en meer…

Afgestemd op jouw praktijk

De training is praktijkgericht en vraaggestuurd. Dat betekent dat je niet zomaar een vastomlijnde training doorloopt waar de structuur van begin af aan vastligt. Op basis van jouw vragen, wensen, normen van je werkgever, passen we de opleiding aan.

De training wordt gegeven door Dirk Schoofs die al 30 jaar als IT-redacteur gespecialiseerd is in digitale fotografie. Hij heeft voor bladen als Clickx, ComputerIdee, Computer!Totaal en Zoom zijn sporen ruimschoots verdiend. Hij is ook auteur van diverse uitgaves over Photoshop.

De totale duurtijd van de training is 12 uur, verdeeld over drie sessies van 4 uur.

Vereisten:

  • Je beschikt over een laptop of desktop waarop Photoshop CC 2021 is geïnstalleerd.
  • Je hebt basiskennis van digitale beeldbewerking.

Gerelateerde projecten

Een greep uit de projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb

Bekijk de projecten

Open Coffee Café Breda

Ontwerp logo

Open, toegankelijk en met aandacht voor elkaar. Dat is de samenvatting van Open Coffee Café Breda.

Brave Decisions

Re-design briefpapier & visitkaartjes

Een nieuwe locatie betekent een update van alle documenten waar de huisstijl op wordt doorgevoerd. Het gebouw waar Brave Decisions is gehuisvest is als baken opgenomen in het on...

Gerelateerde referenties

Verhalen van klanten

Wat zeggen zij erover

Angélique is creatief en to the point!

Bert Mulders BMM Financiering service en Interimmanagement
Bert Mulders

BMM Financiering service en Interimmanagement

Angélique weet met je mee te denken en is vanaf het begin tot en met het einde (en zelfs daarna) erg betrokken.

Rens van der AA RVAA na-isolatie & gevelonderhoud
Rens van der AA

RVAA na-isolatie & gevelonderhoud

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Aarzal niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00