Logo ontwerp Breda

 05/11/2021

De weg naar een sterk beeldmerk

Bij het ontwerp van een logo ga ik te werk volgens een vastomlijnd en goed gestructureerd plan dat bestaat uit vier fasen. Zo weet je bij elke stap in het proces precies waar je aan toe bent.

In de eerste fase maak ik een analyse van je onderneming, waarbij vragen als wie, wat en waarom centraal staan. Op basis daarvan maak ik in de tweede fase een ontwerp voor een krachtig logo dat precies past bij wat jij wilt uitdragen naar je doelgroepen. Ik denk na over vormen, kleuren, lettertypes, structuren én materialen. Op deze wijze help ik jou tot het perfecte resultaat te komen voor jouw organisatie. In fase drie maak ik het beeldmerk klaar voor alle uitingen waar het in verwerkt gaat worden, zoals briefpapier, belettering of gevelreclame. Ik lever voor elke uiting het juiste bestandsformaat, kleurcodes en afmetingen aan. Al deze informatie maak ik tot slot inzichtelijk in een handig informatieblad, zodat je daar altijd op terug kunt grijpen.

Ook een logo laten ontwerpen?!
logo ontwerp breda

Meer nieuws

Huisstijlontwerp Breda

Ben je ondernemer in Breda en omstreken? Ben je toe aan een herkenbare identiteit? Een huisstijlontwerp die toekomstbestendig is voor jou en jouw bedrijf? Ik luister naar jouw verhaal en passies. We sparren samen over een herkenbare identiteit. We gaan op zoek naar een stijl, vorm en kleur die past bij jou en je doelgroep. Zo gaat je bedrijf een rooskleurige toekomst tegemoet.

Waarom kleuren er serieus toe doen!

“Wat zou onze wereld zijn zonder kleur? Een eentonige, vreugdeloze verzameling van vormen zonder verlevendigende (stimulerende) uitdrukking.” Cantecleer / de Bilt Kunst en Kleur Johannes Itten.

Het mag wat kosten!

Mijn klant floot zachtjes tussen zijn tanden en mompelde: “Da’s een heel bedrag”.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00