Logo ontwerp Breda

 05/11/2021

De weg naar een sterk beeldmerk

Bij het ontwerp van een logo ga ik te werk volgens een vastomlijnd en goed gestructureerd plan dat bestaat uit vier fasen. Zo weet je bij elke stap in het proces precies waar je aan toe bent.

In de eerste fase maak ik een analyse van je onderneming, waarbij vragen als wie, wat en waarom centraal staan. Op basis daarvan maak ik in de tweede fase een ontwerp voor een krachtig logo dat precies past bij wat jij wilt uitdragen naar je doelgroepen. Ik denk na over vormen, kleuren, lettertypes, structuren én materialen. Op deze wijze help ik jou tot het perfecte resultaat te komen voor jouw organisatie. In fase drie maak ik het beeldmerk klaar voor alle uitingen waar het in verwerkt gaat worden, zoals briefpapier, belettering of gevelreclame. Ik lever voor elke uiting het juiste bestandsformaat, kleurcodes en afmetingen aan. Al deze informatie maak ik tot slot inzichtelijk in een handig informatieblad, zodat je daar altijd op terug kunt grijpen.

Ook een logo laten ontwerpen?!
logo ontwerp breda

Meer nieuws

Huisstijlontwerp Breda

Ben je ondernemer in Breda en omstreken? Ben je toe aan een herkenbare identiteit? Een huisstijlontwerp die toekomstbestendig is voor jou en jouw bedrijf? Ik luister naar jouw verhaal en passies. We sparren samen over een herkenbare identiteit. We gaan op zoek naar een stijl, vorm en kleur die past bij jou en je doelgroep. Zo gaat je bedrijf een rooskleurige toekomst tegemoet.

Bedenk een beeld dat de bezoeker van onze website vertelt waar AstroVac in uitblinkt!

Dat was de vraag van Luc Kortenhoeven aan mij: “Kun je een beeld bedenken dat de bezoeker van onze website in één oogopslag vertelt waar AstroVac in uitblinkt?” Een opdracht waar ik enthousiast mee aan de slag ben gegaan.

Omarm de kracht van je logo

Een herkenbaar logo is van groot belang. Het vormt de kern van je identiteit. Een logo is niet slechts een afbeelding; het is het symbool van je merk, je verhaal en de waarden van jouw bedrijf.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00