Logo ontwerp Breda

 05/11/2021

De weg naar een sterk beeldmerk

Bij het ontwerp van een logo ga ik te werk volgens een vastomlijnd en goed gestructureerd plan dat bestaat uit vier fasen. Zo weet je bij elke stap in het proces precies waar je aan toe bent.

In de eerste fase maak ik een analyse van je onderneming, waarbij vragen als wie, wat en waarom centraal staan. Op basis daarvan maak ik in de tweede fase een ontwerp voor een krachtig logo dat precies past bij wat jij wilt uitdragen naar je doelgroepen. Ik denk na over vormen, kleuren, lettertypes, structuren én materialen. Op deze wijze help ik jou tot het perfecte resultaat te komen voor jouw organisatie. In fase drie maak ik het beeldmerk klaar voor alle uitingen waar het in verwerkt gaat worden, zoals briefpapier, belettering of gevelreclame. Ik lever voor elke uiting het juiste bestandsformaat, kleurcodes en afmetingen aan. Al deze informatie maak ik tot slot inzichtelijk in een handig informatieblad, zodat je daar altijd op terug kunt grijpen.

Ook een logo laten ontwerpen?!
logo ontwerp breda

Meer nieuws

Oplevering logo-ontwerp Open Coffee Café Breda

Open, toegankelijk en met aandacht voor elkaar. Dat is de samenvatting van Open Coffee Café Breda. “En dat is dan ook wat het logo mag uitstralen”, vertrouwde Marian Van Overveld me onlangs toe.

Koffiekopjes in de huisstijlkleuren!

Het is 2017 als Auke Surtel van Bureau Surtel mij opdracht geeft om zijn huisstijl opnieuw vorm te geven.

2021, EEN JAAR MET MOOIE MENSEN EN MOOIE PROJECTEN

In de tweede week van 2022 kijk ik graag nog eens terug naar 2021. Zowel privé als zakelijk was 2021 een bijzonder jaar. Ik was weer veel in de natuur en bij de paarden te vinden.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00