Wat houdt mij bezig?

In deze nieuwsbrief breng ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen in mijn bedrijf en andere zaken die mij bezighouden en inspireren. Check mijn nieuwsberichten en ......

Veel leesplezier!

Doe de huisstijlcheck!

Om je diensten onder de aandacht te brengen is een sterk merk belangrijk! Een herkenbare stijl waardoor wie je bent en wat je doet, goed voor het voetlicht komt.

Een huisstijl met betekenis

Jacqueline Braat vroeg me onlangs met haar mee te denken over een passende huisstijl. Jacqueline is al jaren bekend met haar bedrijf Artitof. Maar haar coaching en training gaan al een poosje verder onder de naam ‘Jacqueline Braat coaching en training’.

Waarom een visitekaartje belangrijk is!

Het visitekaartje is nog steeds niet weg te denken in het netwerkverkeer.

Val op en krijg meer klanten met je huisstijl!

Mensen zijn gevoelig voor verandering. Wil je iets veranderen waar niemand de noodzaak van inziet dan moet je met een overtuigende argumentatie komen om het doorgevoerd te krijgen. Maar andersom voelen mensen ook perfect aan als het tijd is voor verandering.

Huisstijlontwerp Breda

Ben je ondernemer in Breda en omstreken? Ben je toe aan een herkenbare identiteit? Een huisstijlontwerp die toekomstbestendig is voor jou en jouw bedrijf? Ik luister naar jouw verhaal en passies. We sparren samen over een herkenbare identiteit. We gaan op zoek naar een stijl, vorm en kleur die past bij jou en je doelgroep. Zo gaat je bedrijf een rooskleurige toekomst tegemoet.

Sorry voor de overlast, buurtjes!

Ja, het kost even wat. De buren zullen weten dat er geboord wordt in de gevel. Maar dan heb je ook wat: warmte in de winter en koelte in de zomer door het beste isolatiemateriaal in de spouwmuren.

Hobby's zijn even belangrijk als werk

Paardrijden. Ik was een jaar of 11 toen ik ermee begon. Ik fietste 12 onbezorgde kilometers naar ‘mijn’ manege om paarden te poetsen, zadels en hoofdstellen in het leervet te zetten en stro en hooi te tassen. Het verzorgen vond ik heerlijk, een ritje hoog te paard was een cadeau.

Waarom kleuren er serieus toe doen!

“Wat zou onze wereld zijn zonder kleur? Een eentonige, vreugdeloze verzameling van vormen zonder verlevendigende (stimulerende) uitdrukking.” Cantecleer / de Bilt Kunst en Kleur Johannes Itten.

Zo trots op mijn nieuwe website!

Wat hebben Elise de Koning van Internetbureau RB-Media en ik het afgelopen jaar hard gewerkt aan het merkverhaal van mijn bedrijf De grafischontwerpzaak. Met als doel een website te ontwikkelen die past als een jas en weergeeft wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik mijn klanten bieden kan.

De gloednieuwe website van Max Hout BV is gelanceerd!

Bij Max Hout BV hechten we veel waarde aan vooruitgang en duidelijke communicatie. Daarom hebben we in samenwerking met RB-Media de afgelopen tijd hard gewerkt aan een website.

Het mag wat kosten!

Mijn klant floot zachtjes tussen zijn tanden en mompelde: “Da’s een heel bedrag”.

Welke kleur past bij het imago van jouw bedrijf?

Een kleur kies je niet zomaar. Wat je wilt uitstralen, kun je doorvoeren in het kleurgebruik van je huisstijl.

1 2 3

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00