Wat houdt mij bezig?

In deze nieuwsbrief breng ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen in mijn bedrijf en andere zaken die mij bezighouden en inspireren. Check mijn nieuwsberichten en ......

Veel leesplezier!

Oplevering logo- en huisstijlontwerp Threas Management

Wat ik het liefste doe? Mensen helpen hun visie op hun bedrijf in een passend jasje te steken. Persoonlijk en oprecht betrokken. Ik zoek naar raakvlakken om aan een warme relatie te bouwen, waaruit de persoonlijke vertaling van de boodschap van een bedrijf kan voortvloeien. Altijd vanuit het principe van verbinding en duurzaamheid.

Oplevering logo-ontwerp Open Coffee Café Breda

Open, toegankelijk en met aandacht voor elkaar. Dat is de samenvatting van Open Coffee Café Breda. “En dat is dan ook wat het logo mag uitstralen”, vertrouwde Marian Van Overveld me onlangs toe.

Mijn reis als ondernemer in 2020

Terugkijken op successen, tegenslagen, groei en verdriet maakt je als mens én als ondernemer sterker. Kijk je mee naar mijn ondernemersreis van 2020?

Oplevering huisstijl RVAA

RVAA is dé specialist in woningisolatie en gevelonderhoud. Optimale isolatie met duurzame materialen is goed voor het huis, voor de portemonnee én voor het milieu.

Als je haar maar goed zit!

Op een vers geknipte coupe zullen we met z’n allen nog een tijdje moeten wachten. Maar je zult maar kapper zijn en je salon moeten sluiten door de coronacrisis.

Trotse ZZP'er

Vandaag ben ik een trotse ZZP’er. Gisteren trouwens ook. En morgen hoop ik dat ook nog te zijn. Samen met mijn collega-ZZP’ers voel ik de spanning om wat komen gaat. Of niet meer komen gaat.

Mijn ondernemersreis 2019

Deze maand neem ik afscheid van een bewogen jaar. Een jaar van afscheid en verdriet, maar ook van verbinding en nieuwe kansen. Zowel privé als zakelijk. Graag sta ik stil bij hoe ik op dit punt van mijn leven beland ben. Graag neem ik je mee op reis. Mijn ondernemersreis.

1 2 3

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00