Val op en krijg meer klanten met je huisstijl!

 13/07/2021

Mensen zijn gevoelig voor verandering. Wil je iets veranderen waar niemand de noodzaak van inziet dan moet je met een overtuigende argumentatie komen om het doorgevoerd te krijgen. Maar andersom voelen mensen ook perfect aan als het tijd is voor verandering.

Hoe zit dat met een huisstijl?

Identiteit en beleving van een bedrijf worden samengebald in een logo en merknaam. En dat moet staan.

Het logo is de basis voor de huisstijl. Je regelmatig afvragen of de huisstijl nog past bij de tijd en bij de bedrijfsactiviteiten is voor ieder bedrijf noodzakelijk. Een logo en een huisstijl moeten vanzelfsprekend overkomen en onderscheidend blijven. Een huisstijl zegt iets over de professionaliteit van het bedrijf. Is het niet in orde dan doet het afbreuk aan het imago.

Zorg ervoor dat bij alle uitingen van het merk, het logo, de kleuren en de typografie altijd exact hetzelfde zijn. Een sterke huisstijl zorgt voor een sterke performance. Het vertrouwen van bestaande klanten wordt vergroot en nieuwe klanten gaan het bedrijf beter vinden.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op!

Meer nieuws

Als je haar maar goed zit!

Op een vers geknipte coupe zullen we met z’n allen nog een tijdje moeten wachten. Maar je zult maar kapper zijn en je salon moeten sluiten door de coronacrisis.

Bedenk een beeld dat de bezoeker van onze website vertelt waar AstroVac in uitblinkt!

Dat was de vraag van Luc Kortenhoeven aan mij: “Kun je een beeld bedenken dat de bezoeker van onze website in één oogopslag vertelt waar AstroVac in uitblinkt?” Een opdracht waar ik enthousiast mee aan de slag ben gegaan.

Doe de huisstijlcheck!

Om je diensten onder de aandacht te brengen is een sterk merk belangrijk! Een herkenbare stijl waardoor wie je bent en wat je doet, goed voor het voetlicht komt.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00