Huisstijlen

Een huisstijl voor je (nieuwe) onderneming

Het businessplan voor je nieuwe of al bestaande onderneming is klaar of aangepast. Als professionele startup zit je vol ideeën, maar je weet niet goed hoe je daar een passend ontwerp voor kunt maken. Of als bestaande organisatie heb je je diensten uitgebreid en wil je een update van je huidige huisstijl laten ontwikkelen.

Huisstijl ontwerp

Jij hebt behoefte aan een huisstijl of aan een update van je huisstijl. Tegen een aantrekkelijk tarief maak ik voor jou het logo en de huisstijl. Het pakket is speciaal ingericht om jouw onderneming de perfecte start of update te geven. Ik begeleid je stap voor stap naar een complete huisstijl die perfect past bij de uitstraling die jij voor je nieuwe onderneming gekozen hebt. We denken samen na over het hoe en waarom van je onderneming en voor welke uitingen je huisstijl nodig is.

Werkwijze

Het eerste wat ik doe is: aandachtig naar jou luisteren. Vervolgens leg ik je uit wat we gaan doen en hoe we dat gaan doen. In vier heldere fasen doorlopen we op gestructureerde wijze het proces naar de huisstijl die perfect bij jouw nieuwe onderneming past. Je mag op elk moment je vragen stellen: we hebben direct en persoonlijk contact tijdens en na het ontwerpproces. Alle gemaakte keuzes verwerk ik in een overzichtelijk huisstijlhandleiding.

Resultaat

Dankzij onze intensieve en persoonlijke samenwerking komen we tot een logo en huisstijl waarmee je de toekomst met vertrouwen tegemoet kunt zien. Jouw onderneming is in alle uitingen herkenbaar en onderscheidend in beeld. Met het huisstijlhandboek kun je de huisstijl consistent toepassen, zodat je onderneming altijd een krachtige en professionele uitstraling behoudt.

Gerelateerde projecten

Een greep uit de projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb

Bekijk de projecten

AllVac

Re-design logo- en huisstijlontwerp

‘Stofzuigen kan makkelijker en schoner’, is de slogan van AllVac, dé specialist op het gebied van centrale stofzuigsystemen voor particulieren en bedrijven.

BMM Management

Logo- en huisstijlontwerp

BMM Een bedrijf dat staat als een huis. Met 3 stevige letters als fundering.

Gerelateerde referenties

Verhalen van klanten

Wat zeggen zij erover

De Grafischontwerpzaak staat voor kwaliteit en creativiteit!

Ilse Gommeren Haarzaken by Ilse
Ilse Gommeren

Haarzaken by Ilse

Angélique weet met je mee te denken en is vanaf het begin tot en met het einde (en zelfs daarna) erg betrokken.

Rens van der AA RVAA na-isolatie & gevelonderhoud
Rens van der AA

RVAA na-isolatie & gevelonderhoud

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Aarzal niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00