Partners

Met wie ik graag samenwerk

Met samenwerking kun je veel bereiken. We kunnen elkaars producten en dienstverlening versterken en onze klanten uit een breder productaanbod laten kiezen. Daarbij is vertrouwen in elkaars kwaliteit belangrijk, en precies daarom ga ik graag met deze partners aan de slag.

RB-Media websites en marketing

Voor de ontwikkeling van duurzame websites werk ik graag samen met RB-Media uit Breda. Zij kunnen je helpen online succes te behalen met een kwalitatieve website, die past bij jouw verhaal en merkidentiteit. Daarnaast zorgt het marketingteam ervoor dat je beter vindbaar wordt in Google en meer conversies haalt uit de website.

Link naar partner

Marian Schutte fotograaf & tekstschrijver

Marian Schutte fotografeert en schrijft bij afscheid en uitvaart. Deze emotionele en troostende momenten bundelt zij in unieke, op maat gemaakte boeken. Regelmatig schakelt Marian mij in bij de vormgeving.
Voor het redigeren van mijn posts op social media maak ik gebruik van Marian’s schrijftalent. Marian geeft de juiste woorden aan mijn ideeën en gedachten en weet aan mijn teksten altijd de juiste twist te geven.

Link naar partner

ernst architect

ernst architect is dé specialist in het ontwikkelen van gezondheidscentra en huissartsenpraktijken. In opdracht van Ernst ontwerp ik desgewenst de bewegwijzering in gebouwen, naambordjes maar ook unieke blikvangers voor interieurs.

Link naar partner

Dekoverdivas

De kwaliteit van het drukwerk bepaalt mede de uitstraling van jouw huisstijl. Ik werk graag samen met Dekoverdivas voor het uit laten werken van al jouw drukwerk.

Link naar partner

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00