Logo's

De mooiste logo's voor de mooiste bedrijven

Een sterke eerste indruk is het halve werk bij het aantrekken of behouden van klanten. En die eerste indruk wek je met de visitekaartjes die je uitdeelt, de belettering op je bedrijfswagens en natuurlijk je website. Het eerste wat daarop gezien en onthouden wordt is: het logo. Met dat logo begint het merkverhaal van je onderneming, de boodschap die je over wilt brengen op de doelgroep. Met een krachtig logo ben je herkenbaar en word je niet snel vergeten.

De weg naar een sterk beeldmerk

Bij het ontwerp van een logo ga ik te werk volgens een vastomlijnd en goed gestructureerd plan dat bestaat uit vier fasen. Zo weet je bij elke stap in het proces precies waar je aan toe bent.

In de eerste fase maak ik een analyse van je onderneming, waarbij vragen als wie, wat en waarom centraal staan. Op basis daarvan maak ik in de tweede fase een ontwerp voor een krachtig logo dat precies past bij wat jij wilt uitdragen naar je doelgroepen. Ik denk na over vormen, kleuren, lettertypes, structuren én materialen. Op deze wijze help ik jou tot het perfecte resultaat te komen voor jouw organisatie. In fase drie maak ik het beeldmerk klaar voor alle uitingen waar het in verwerkt gaat worden, zoals briefpapier, belettering of gevelreclame. Ik lever voor elke uiting het juiste bestandsformaat, kleurcodes en afmetingen aan. Al deze informatie maak ik tot slot inzichtelijk in een handig informatieblad, zodat je daar altijd op terug kunt grijpen.

bekijk nog meer projecten

Nazorg

Het kan zijn dat je toch nog een vraag hebt. Of een extra wens. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan de vormgeving van je briefpapier, visitekaartjes of bedrijfskleding? Zou je de huisstijl van je bedrijf eens onder de loep willen nemen? Aarzel niet om contact met mij te zoeken! Ik help je graag.

Gerelateerde projecten

Een greep uit de projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb

Bekijk de projecten

Een bij-zonder ontwerp

Ontwerp logo en icoontjes website

Prophys is een adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ordening. Daar horen een passend logo en icoontjes bij. Ik laat me in kleur en vorm voortdurend inspireren door de na...

AllVac

Re-design logo- en huisstijlontwerp

‘Stofzuigen kan makkelijker en schoner’, is de slogan van AllVac, dé specialist op het gebied van centrale stofzuigsystemen voor particulieren en bedrijven.

Gerelateerde referenties

Verhalen van klanten

Wat zeggen zij erover

De Grafischontwerpzaak staat voor kwaliteit en creativiteit!

Ilse Gommeren Haarzaken by Ilse
Ilse Gommeren

Haarzaken by Ilse

Angélique weet met je mee te denken en is vanaf het begin tot en met het einde (en zelfs daarna) erg betrokken.

Rens van der AA RVAA na-isolatie & gevelonderhoud
Rens van der AA

RVAA na-isolatie & gevelonderhoud

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Aarzal niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00