Logo's

De mooiste logo's voor de mooiste bedrijven

Een sterke eerste indruk is het halve werk bij het aantrekken of behouden van klanten. En die eerste indruk wek je met de visitekaartjes die je uitdeelt, de belettering op je bedrijfswagens en natuurlijk je website. Het eerste wat daarop gezien en onthouden wordt is: het logo. Met dat logo begint het merkverhaal van je onderneming, de boodschap die je over wilt brengen op de doelgroep. Met een krachtig logo ben je herkenbaar en word je niet snel vergeten.

De weg naar een sterk beeldmerk

Bij het ontwerp van een logo ga ik te werk volgens een vastomlijnd en goed gestructureerd plan dat bestaat uit vier fasen. Zo weet je bij elke stap in het proces precies waar je aan toe bent.

In de eerste fase maak ik een analyse van je onderneming, waarbij vragen als wie, wat en waarom centraal staan. Op basis daarvan maak ik in de tweede fase een ontwerp voor een krachtig logo dat precies past bij wat jij wilt uitdragen naar je doelgroepen. Ik denk na over vormen, kleuren, lettertypes, structuren én materialen. Op deze wijze help ik jou tot het perfecte resultaat te komen voor jouw organisatie. In fase drie maak ik het beeldmerk klaar voor alle uitingen waar het in verwerkt gaat worden, zoals briefpapier, belettering of gevelreclame. Ik lever voor elke uiting het juiste bestandsformaat, kleurcodes en afmetingen aan. Al deze informatie maak ik tot slot inzichtelijk in een handig informatieblad, zodat je daar altijd op terug kunt grijpen.

bekijk nog meer projecten

Nazorg

Het kan zijn dat je toch nog een vraag hebt. Of een extra wens. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan de vormgeving van je briefpapier, visitekaartjes of bedrijfskleding? Zou je de huisstijl van je bedrijf eens onder de loep willen nemen? Aarzel niet om contact met mij te zoeken! Ik help je graag.

Gerelateerde projecten

Een greep uit de projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb

Bekijk de projecten

Haenen Jeugd Open Golfpark De Haenen

Ontwerp logo

Op verzoek van Golfclub De Haenen heb ik voor het jaarlijkse Haenen Jeugd Open golftoernooi een nieuw beeldmerk en diverse promotiematerialen ontworpen.

Brave Decisions

Re-design Logo- en huisstijlontwerp

Brave Decisions is een bureau voor training, tenders en advies. Uitgangspunt is om opdrachtgevers commercieel succesvol te laten zijn. Oprichter-eigenaar Kees Kuijlaars bestond ...

Gerelateerde referenties

Verhalen van klanten

Wat zeggen zij erover

Angelique is enthousiast, luistert goed naar de wensen en komt haar afspraken na.

Auke Surtel Bureau Surtel, Hypotheken & Verzekeringen
Auke Surtel

Bureau Surtel, Hypotheken & Verzekeringen

De combinatie passie en deskundigheid maken haar uniek.

Marian van Overveld Open Coffee Café Breda
Marian van Overveld

Open Coffee Café Breda

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Aarzal niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00