Wat houdt mij bezig?

In deze nieuwsbrief breng ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen in mijn bedrijf en andere zaken die mij bezighouden en inspireren. Check mijn nieuwsberichten en ......

Veel leesplezier!

Omarm de kracht van je logo

Een herkenbaar logo is van groot belang. Het vormt de kern van je identiteit. Een logo is niet slechts een afbeelding; het is het symbool van je merk, je verhaal en de waarden van jouw bedrijf.

Strippenkaart grafische werkzaamheden

Het jaar 2022 was een jaar met een aantal mooie opdrachten en gebeurtenissen. Zowel zakelijk als privé.

Een bij-zonder ontwerp

Prophys is een adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ordening. Daar hoort een passend logo en icoontjes bij. Ik laat me in kleur en vorm voortdurend inspireren door de natuur en dit keer kwam ik uit bij het bijenvolk. Deze slimme diertjes kunnen zoveel meer dan nectar uit bloemen halen.

Een liefdevol logo

Onderscheidend, anders en uitnodigend. Dat moest het logo worden van ceremonieel trouwambtenaar Mirjam Diderich.

Vakantie!

Wat mij betreft kan ik terugblikken op een prachtig eerste twee kwartaal van het jaar 2022. Fijne klanten met mooie opdrachten en goede samenwerkingen.

Ben je een ondernemer uit Breda en toe aan een update van je huisstijl?

Het nieuwe businessplan voor je onderneming is klaar, je bestaat al meerdere jaren maar je diensten zijn uitgebreid en je huisstijl kan ook wel een opfrisbeurt krijgen. Als professional zit je vol ideeën, en je bent op zoek naar een ontwerper die een passend ontwerp voor je kan maken.

Ontwerp geboortekaartje Lincoln

Toen Lincoln werd geboren, wisten zijn papa en mama: hij verdient een prachtig geboortekaartje. Met een stoere look en sierlijke letters voor zijn naam. Papa Bjorn is een goede vriend van mijn zoon en ik had de eer er een pakkend ontwerp voor te maken.

Bedenk een beeld dat de bezoeker van onze website vertelt waar AstroVac in uitblinkt!

Dat was de vraag van Luc Kortenhoeven aan mij: “Kun je een beeld bedenken dat de bezoeker van onze website in één oogopslag vertelt waar AstroVac in uitblinkt?” Een opdracht waar ik enthousiast mee aan de slag ben gegaan.

Logo-, huisstijl- en websiteontwerp Moos for Care

Via een klant kwam Chantal van der Heijden met mij in contact. Ze wilde voor haar bedrijf Moos Massage een logo laten ontwerpen, haar website moest beter vindbaar worden en ze wilde haar bedrijf verder professionaliseren.

2021, EEN JAAR MET MOOIE MENSEN EN MOOIE PROJECTEN

In de tweede week van 2022 kijk ik graag nog eens terug naar 2021. Zowel privé als zakelijk was 2021 een bijzonder jaar. Ik was weer veel in de natuur en bij de paarden te vinden.

Logo ontwerp Breda

De mooiste logo's voor de mooiste bedrijven Een sterke eerste indruk is het halve werk bij het aantrekken of behouden van klanten. En die eerste indruk wek je met de visitekaartjes die je uitdeelt, de belettering op je bedrijfswagens en natuurlijk je website. Het eerste wat daarop gezien en onthouden wordt is: het logo. Met dat logo begint het merkverhaal van je onderneming, de boodschap die je over wilt brengen op de doelgroep. Met een krachtig logo ben je herkenbaar en word je niet snel vergeten.

Koffiekopjes in de huisstijlkleuren!

Het is 2017 als Auke Surtel van Bureau Surtel mij opdracht geeft om zijn huisstijl opnieuw vorm te geven.

1 2 3

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00