Ik wil mijn huisstijl op orde hebben

Het businessplan voor je nieuwe onderneming is klaar, en de eerste omzet komt al binnen.

Lees meer

Een huisstijl voor je nieuwe onderneming

Het businessplan voor je nieuwe onderneming is klaar, en misschien komt de eerste omzet al binnen. Als professionele startup zit je vol ideeën, maar je weet niet goed hoe je daar een passend ontwerp voor kunt maken. Je weet wel dat het meteen goed moet zijn, en daarom wil je ook graag meedenken over je logo en huisstijl.

Huisstijl-starterspakket

Jij hebt behoefte aan een huisstijl-starterspakket. Tegen een aantrekkelijk tarief maak ik voor jou het logo en de huisstijl. Het pakket is speciaal ingericht om jouw onderneming de perfecte start te geven. Ik begeleid je stap voor stap naar een complete huisstijl die perfect past bij de uitstraling die jij voor je nieuwe onderneming gekozen hebt. We denken samen na over het hoe en waarom van je onderneming en voor welke uitingen je huisstijl nodig is.

Werkwijze

Het eerste wat ik doe is: aandachtig naar jou luisteren. Vervolgens leg ik je uit wat we gaan doen en hoe we dat gaan doen. In vier heldere fasen doorlopen we op gestructureerde wijze het proces naar de huisstijl die perfect bij jouw nieuwe onderneming past. Je mag op elk moment je vragen stellen: we hebben direct en persoonlijk contact tijdens en na het ontwerpproces. Alle gemaakte keuzes verwerk ik in een overzichtelijk huisstijlhandleiding.

Resultaat

Dankzij onze intensieve en persoonlijke samenwerking komen we tot een logo en huisstijl waarmee je de toekomst met vertrouwen tegemoet kunt zien. Jouw onderneming is in alle uitingen herkenbaar en onderscheidend in beeld. Met het huisstijlhandboek kun je de huisstijl consistent toepassen, zodat je onderneming altijd een krachtige en professionele uitstraling behoudt.

Gerelateerde projecten

Bekijk de projecten

Een greep uit de projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb.

Threas Management

Logo- en huisstijlontwerp

Met Marie-Thérèse Josten-de Dobbelaere van Threas Management kwam ik al snel tot de kern. Persoonlijk en nabij. Toen zij haar verhaal vertelde, zag ik de contouren en kleuren ...

RVAA na-isolatie & gevelonderhoud

Logo- en huisstijlontwerp

Rens van der AA van RVAA is dé specialist in na-isolatie en gevelonderhoud. In opdracht van Rens heb ik zijn logo en complete huisstijl en website ontworpen.

Enthousiast geworden?

Neem contact met mij op en we gaan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00