Een compleet nieuwe huisstijl

vernieuwing op alle fronten

De wereld staat niet stil. En jij ook niet. Soms groei je uit je ouwe jasje en is het tijd voor iets nieuws.

Lees meer

Blijf hangen in het verleden en wordt vergeten

Zijn jouw huisstijl of logo serieus verouderd? Dit kan zorgen voor verlies aan vertrouwen en verlies van klanten. In onze snel veranderende wereld wordt je namelijk al gauw vervangen door een bedrijf dat wel meegroeit met de tijd. "Als je niet goed voor je eigen business zorgt, hoe kun je dan goed voor je klanten zorgen?", zullen mensen denken.

Laat zien dat je jezelf serieus neemt en investeer in je eigen bedrijf

Ben je andere diensten gaan leveren, ben je gegroeid of is je visie veranderd? Een nieuwe huisstijl is de perfecte gelegenheid om te laten zien dat je je ontwikkelt en dat je up-to-date blijft. Kom weer op de radar bij klanten die je een tijdje niet op de lijn hebt gehad en wordt aantrekkelijk voor mensen die jou moeten leren kennen.

Werkwijze

Samen maken we een uitgebreide analyse van jouw onderneming en wat je wilt uitdragen. We kijken hierbij naar al jouw media-uitingen. Je wilt namelijk een huisstijl die in balans is en op alle vlakken concistent doorgevoerd kan worden. Tijdens het ontwerpproces hebben we direct en persoonlijk contact. Daarbij werk ik via een zorgvuldig opgesteld stappenplan zodat je altijd weet waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten.

Werkwijze

Het resultaat

Dankzij onze intensieve en persoonlijke samenwerking komen we tot een huisstijl die toekomstbestendig is. We gaan voor een uitstraling die écht bij jou past en die met je mee kan groeien. Jouw onderneming is vanaf nu in alle uitingen herkenbaar, onderscheidend en duurzaam.

Gerelateerde projecten

Bekijk de projecten

Een greep uit de projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb.

Threas Management

Logo- en huisstijlontwerp

Met Marie-Thérèse Josten-de Dobbelaere van Threas Management kwam ik al snel tot de kern. Persoonlijk en nabij. Toen zij haar verhaal vertelde, zag ik de contouren en kleuren ...

RVAA na-isolatie & gevelonderhoud

Logo- en huisstijlontwerp

Rens van der AA van RVAA is dé specialist in na-isolatie en gevelonderhoud. In opdracht van Rens heb ik zijn logo en complete huisstijl en website ontworpen.

Enthousiast geworden?

Neem contact met mij op en we gaan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00