Diverse opdrachtgevers

Regelmatig ontwerp ik kaarten, brochures, flyers, tijdschriften, jaarboeken en uitnodigingen voor zakelijke of persoonlijke gelegenheden. Ik maak graag iets prachtigs voor u. Het verwoorden en verbeelden van een boodschap in kaartvorm is een speciale, soms zelfs onvergetelijke uitdaging.

Geboortekaartje

Heerlijk is het altijd als er opdrachten zijn die een andere kant van mijn ontwerptalent vragen. Zacht, lieflijk en kleurrijk. Zo mocht ik voor diverse geboortes aan de slag. Dit is een voorbeeld van een geboortekaartje dat ik recent heb ontworpen voor mijn eigen kleindochter.

ontwerp geboortekaartje

Als je haar maar goed zit!

Op een vers geknipte coupe zullen we met z’n allen nog een tijdje moeten wachten. Maar je zult maar kapper zijn en je salon moeten sluiten door de coronacrisis. “Haarzaken by Ilse” overkwam het, zoals zoveel van haar branchegenoten.
Maar Ilse zit niet bij de pakken neer en wil binnen de kortste keren weer haarzaken met haar klanten doen! Ze vroeg me om een giftcard te ontwerpen. En graag snel; want het is een fijn idee je klanten gerust te kunnen stellen en er voor ze te zijn, ook in moeilijke tijden. Speciaal voor Ilse heb ik een giftcard ontworpen en binnen 2 dagen kunnen leveren. Korte lijntjes, een goede samenwerking en een betrouwbare drukker (Dekoverdivas uit Tilburg) hebben dat mogelijk gemaakt!
Wil je Haarzaken by Ilse steunen in deze moeilijke tijd, koop dan een giftcard voor jezelf of voor iemand anders.

ontwerp giftcard Haarzaken by Ilse

Wie lichaamstaal verstaat, kent het hele verhaal!

Communiceren, we doen het allemaal. Maar efficiënt communiceren is een vak. En dat vak, dat kun je leren!
Nicole van Steenis heeft een nieuwe methode ontwikkeld, De ComPas Methode. Met verschillende partners biedt zij met een heldere en praktische training zicht en inzicht. Want het doel van efficiënt communiceren is elkaars koers te begrijpen.
Ik heb voor Nicole een flyer ontworpen, waarin ze de ComPas Methode toelicht en mensen uitnodigt tot een hoger communicatieniveau te komen.
Het is een flyer met een vriendelijke, overzichtelijke look geworden. Ik ben blij dat ik het doel van de ComPas Methode grafisch in elk geval efficiënt heb kunnen communiceren…

Ontwerp flyer STSS

Een brochure van Staal!

Het begint met inspiratie. Soms zijn het woorden, vaak is het beeld. Soms met mijn ogen open, vaak met mijn ogen dicht. Beelden, lijnen en vormen komen samen en dan kan ik aan het werk. Ik pak pen en papier en teken en schrijf mijn eerste indrukken. Zo volg ik professioneel en intuïtief wat mijn klant mij in de opdracht heeft aangereikt. Een huisstijlspecialist wordt voor verschillende ontwerpen gevraagd. Van logo tot jaarboek, van een uitnodiging tot blikvangers in het interieur.
Deze brochure ontwierp ik een aantal jaar geleden voor een groot bedrijf. Een brochure in de kleurstelling die past bij het bedrijf, met een stoere typografie en een uitnodigende lay-out. Want een brochure maak je niet voor het bedrijf; die maak je voor je klanten, je lezers.

ontwerp brochure Staalfederatie

Mijn kennis en expertise belangeloos inzetten!

Via de Maatschappelijke Beursvloer in Roosendaal ben ik in contact gekomen met Ingeborg Geluk van Heifer. Omdat ik het ook belangrijk vind om mijn kennis en expertise belangeloos in te zetten heb ik voor Heifer de flyer ontworpen.
Heifer zet zich sinds 1999 in voor arme maar ondernemende kleinschalige Afrikaanse boeren en boerinnen. En met succes.
In de afgelopen 20 jaar zijn er ruim 53.000 gezinnen betrokken geweest bij hun projecten. Tellen we daar de impact van het hele Heifer Netwerk bij op, dan hebben ruim 32 miljoen gezinnen een beter leven opgebouwd.
Neem eens een kijkje op hun website!

ontwerp flyer Heifer

Geleverde diensten

Wil je meer weten over de geleverde dienst(en) die van toepassing was/waren op dit project?

Brochures

Met een brochure, folder of flyer ver...

Referentie

Wat vond de klant ervan?

Ben je benieuwd wat klanten vonden van de samenwerking met De grafischontwerpzaak? Dit zijn enkele referenties. Ben je na het lezen van deze referenties ook enthousiast?
Neem contact met mij op.

Het serviceniveau is ongeëvenaard: Angélique ontzorgt van A tot Z!

Mark van Oosterwijk Particulier
Mark van Oosterwijk

Particulier

Meer projecten

Een greep uit andere projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb

Diderich Houtimport BV

Re-design Logo, ontwerp website, social media

In opdracht van Diderich Houtimport BV heb ik het bestaande krachtige logo met kleine details een nieuwe frisse look gegeven. Ook de website en de LinkedIn bedrijfspagina heb ik...

Een bij-zonder ontwerp

Ontwerp logo en icoontjes website

Prophys is een adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ordening. Daar horen een passend logo en icoontjes bij. Ik laat me in kleur en vorm voortdurend inspireren door de na...

Ook toe aan een huisstijl of re-design?

Neem contact met me op en onder het genot van een kopje koffie/thee maken we kennis.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00