Een bij-zonder ontwerp

Prophys is een adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ordening. Daar horen een passend logo en icoontjes bij. Ik laat me in kleur en vorm voortdurend inspireren door de natuur en dit keer kwam ik uit bij het bijenvolk.

Inspiratie

Ik laat me in kleur en vorm voortdurend inspireren door de natuur en dit keer kwam ik uit bij het bijenvolk. Deze slimme diertjes kunnen zoveel meer dan nectar uit bloemen halen.
Want wist je dat bijen perfect richting en afstand kunnen inschatten en deze informatie met hun soortgenoten delen via een dans?
Er is letterlijk een hoop te ontdekken over dit vernuftige diertje.

 

Echte samenwerkers

Door de bijen en hun gedrag te bestuderen weten we beter hoe we deze zo belangrijke diertjes kunnen beschermen en hun werk kunnen laten doen.
En door hun gedrag als levenslessen tot ons te nemen, worden we ook nog eens op een bij-zondere manier geïnspireerd.
Bijen zijn echte samenwerkers. Ze delen kennis, communiceren behendig en stellen het groepsbelang voorop. En dat is goed voor de (honing)opbrengst.

Ze werken met beproefde succescritria. De scoutbij kan bijvoorbeeld nieuwe behuizing beoordelen op volume, grootte van de ingang en de afstand tot de grond.

De lessen van de bij inzetten

Wie de lessen van de bij inzet in zijn bedrijf, benut alle potentieel van individu en groep. Gemeenschappelijke intelligentie, samenwerking en het belang van de groep vooropstellen geven samen een prachtig resultaat: overleven en doorgroeien.

Een vergelijking die Prophys graag op zichzelf betrekt. Want door samen te werken vanuit een gedeelde intelligentie, voortdurend de verbinding te maken met elkaar en duurzaam gebruik te maken van grondstoffen, wordt er toegewerkt naar een resultaat dat een veelvoud is van alle individuele bijdragen bij elkaar.

Het resultaat van mijn bijenfascinatie heb ik kunnen vangen in dit beeld. Raat en raad, in bij-passende kleuren. Een logo en een set icoontjes die de herkenbaarheid van het bedrijf Prophys eer aan doen.
En daarmee wens ik ze alle succes!

Geleverde diensten

Wil je meer weten over de geleverde dienst(en) die van toepassing was/waren op dit project?

Een compleet nieuwe huisstijl

De wereld staat niet stil. En jij ook...

Logo's

Een sterke eerste indruk is het halve...

Referentie

Wat vond de klant ervan?

Ben je benieuwd wat klanten vonden van de samenwerking met De grafischontwerpzaak? Dit zijn enkele referenties. Ben je na het lezen van deze referenties ook enthousiast?
Neem contact met mij op.

Angélique heeft ons merk tot leven gebracht!

Michelle Hack Prophys
Michelle Hack

Prophys

Meer projecten

Een greep uit andere projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb

O&K bouwkundig tekenbureau

Re-design logo- en huisstijlontwerp

Mehmet bestond ruim 12 jaar en was toe aan een re-style van zijn logo- en huisstijlontwerp. Samen met Mehmet zijn we gekomen tot een compleet nieuwe huisstijl die past bij hem e...

Movitvatiefabriek

Ontwerp logo Goudengesprek

Voor het businessprogramma van de Motivatiefabriek vroeg Mandy mij een nieuw logo-ontwerp te maken.

Ook toe aan een huisstijl of re-design?

Neem contact met me op en onder het genot van een kopje koffie/thee maken we kennis.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00