AllVac

‘Stofzuigen kan makkelijker en schoner’, is de slogan van AllVac, dé specialist op het gebied van centrale stofzuigsystemen voor particulieren en bedrijven.

Het logo moest herkenbare elementen behouden

AllVac gaat altijd voor de hoogste kwaliteit en de beste klantenzorg door een centraal stofzuigsysteem te leveren dat niet alleen een schone vloer maar ook een schonere en gezondere lucht in huis oplevert.
AllVac timmert al jaren aan de weg en was toe aan een nieuw en onderscheidend logo-ontwerp en de daarbij behorende huisstijl. Een stijl die bij deze tijd en bij een gerenommeerd bedrijf past. De wens was om herkenbare elementen terug te laten komen, maar wel in een geheel nieuw jasje. Een uitdagende opdracht. Ik heb ervoor gekozen om vooral veel weg te laten uit het oude logo en de kleurstelling en een klein element te hergebruiken. Het resultaat? Een krachtig en pakkend logo waarmee AllVac weer jaren vooruit kan. Geleverd op onder andere visitekaartjes, briefpapier, werkbon en stickers voor enveloppen en apparaten.

Geleverde diensten

Wil je meer weten over de geleverde dienst(en) die van toepassing was/waren op dit project?

Logo's

Een sterke eerste indruk is het halve...

Huisstijlen

Het businessplan voor je nieuwe onder...

Referentie

Wat vond de klant ervan?

Ben je benieuwd wat klanten vonden van de samenwerking met De grafischontwerpzaak? Dit zijn enkele referenties. Ben je na het lezen van deze referenties ook enthousiast?
Neem contact met mij op.

We zijn tot een prachtig eindresultaat gekomen, waar we echt heel blij en trots op zijn.

Jacques en Maria Klijn Allvac
Jacques en Maria Klijn

Allvac

Meer projecten

Een greep uit andere projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb

Sales Values

Lay-out offertes

Wanneer je meedoet aan aanbestedingen en je wilt opvallen met jouw offerte dan is een doelgroepgerichte en eigentijdse vormgeving inmiddels net zo belangrijk als de inhoud.

BDO-ICT, Eindhoven

Ontwerp en uitvoering successen-bomen

Door Ingrid Liefting van de ICT-afdeling van BDO-IT werd ik benadert . Ze zochten een uiting om successen blijvend te verzilveren.

Ook toe aan een huisstijl of re-design?

Neem contact met me op en onder het genot van een kopje koffie/thee maken we kennis.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00