Haenen Jeugd Open Golfpark De Haenen

Op verzoek van Golfclub De Haenen heb ik voor het jaarlijkse Haenen Jeugd Open golftoernooi een nieuw beeldmerk en diverse promotiematerialen ontworpen.

Het nieuwe logo staat overal herkenbaar op!

Polo’s en petten zijn voorzien van het logo. De shirts zijn rond de toernooidata erg populair als merchandise in de clubwinkel. De ontwerpen voor de ‘wild card’ en eerste en tweede prijs zijn gemaakt op fotogenieke, houten panelen. De vorm wijkt bewust af van de gebruikelijke bekers en trofeeën. Het logo en de tekst heb ik laten aanbrengen met behulp van een houtbrandtechniek. Om het golftoernooi te promoten zijn deze visitekaartjes ontworpen. Ze worden actief verspreid onder de jeugdleden en spelers van andere verenigingen. De doelgroep van dit toernooi is gewend aan online communicatie. Een simpele ansichtkaart, is voor jongeren iets anders dan gebruikelijk. Een kaart is tastbaar. Hij wordt gebruikt als reminder om aan te melden, maar ook als souvenir na bezoek of deelname.

logo ontwerp toegepast op kleding en prijzen

Geleverde diensten

Wil je meer weten over de geleverde dienst(en) die van toepassing was/waren op dit project?

Logo's

Een sterke eerste indruk is het halve...

Referentie

Wat vond de klant ervan?

Ben je benieuwd wat klanten vonden van de samenwerking met De grafischontwerpzaak? Dit zijn enkele referenties. Ben je na het lezen van deze referenties ook enthousiast?
Neem contact met mij op.

Angélique toont grote betrokkenheid

Harry Derksen Haenen Jeugd Open Golfpark de Haenen
Harry Derksen

Haenen Jeugd Open Golfpark de Haenen

Meer projecten

Een greep uit andere projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb

Threas Management

Logo- en huisstijlontwerp

Met Marie-Thérèse Josten-de Dobbelaere van Threas Management kwam ik al snel tot de kern. Persoonlijk en nabij. Toen zij haar verhaal vertelde, zag ik de contouren en kleuren vo...

Max en Amber Joosten

Ontwerp geboortekaartje

In opdracht van Max en Amber heb ik het geboortekaartje, de uitnodiging voor de babyborrel en het bedanklabeltje ontworpen.

Ook toe aan een huisstijl of re-design?

Neem contact met me op en onder het genot van een kopje koffie/thee maken we kennis.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00