Welke kleur past bij het imago van jouw bedrijf?

 11/03/2021

Welke kleur past bij het imago van jouw bedrijf?

Een kleur kies je niet zomaar. Wat je wilt uitstralen, kun je doorvoeren in het kleurgebruik van je huisstijl. Is een kalme, vriendelijke uitstraling wat bij je past? Of mag het opvallen, van het papier of beeldscherm knallen? Wil je één of meerdere kleuren? Wil je ze laten contrasteren of heel verfijnd op elkaar afgestemd hebben?

Een toekomstbestendig ontwerp voor jou én de maatschappij.

Vertel mij over jouw passies en samen sparren we over een herkenbare identiteit. Laat je meevoeren naar een stijl die in vorm en kleur past bij jou en je doelgroep. Zo gaat je bedrijf een rooskleurige toekomst tegemoet.

Ben jij toe aan een update van je logo en huisstijlkleuren? Neem contact met me op.

Meer nieuws

Logo ontwerp Breda

De mooiste logo's voor de mooiste bedrijven Een sterke eerste indruk is het halve werk bij het aantrekken of behouden van klanten. En die eerste indruk wek je met de visitekaartjes die je uitdeelt, de belettering op je bedrijfswagens en natuurlijk je website. Het eerste wat daarop gezien en onthouden wordt is: het logo. Met dat logo begint het merkverhaal van je onderneming, de boodschap die je over wilt brengen op de doelgroep. Met een krachtig logo ben je herkenbaar en word je niet snel vergeten.

Mijn reis als ondernemer in 2020

Terugkijken op successen, tegenslagen, groei en verdriet maakt je als mens én als ondernemer sterker. Kijk je mee naar mijn ondernemersreis van 2020?

Doe de huisstijlcheck!

Om je diensten onder de aandacht te brengen is een sterk merk belangrijk! Een herkenbare stijl waardoor wie je bent en wat je doet, goed voor het voetlicht komt.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00