Welke kleur past bij het imago van jouw bedrijf?

 11/03/2021

Welke kleur past bij het imago van jouw bedrijf?

Een kleur kies je niet zomaar. Wat je wilt uitstralen, kun je doorvoeren in het kleurgebruik van je huisstijl. Is een kalme, vriendelijke uitstraling wat bij je past? Of mag het opvallen, van het papier of beeldscherm knallen? Wil je één of meerdere kleuren? Wil je ze laten contrasteren of heel verfijnd op elkaar afgestemd hebben?

Een toekomstbestendig ontwerp voor jou én de maatschappij.

Vertel mij over jouw passies en samen sparren we over een herkenbare identiteit. Laat je meevoeren naar een stijl die in vorm en kleur past bij jou en je doelgroep. Zo gaat je bedrijf een rooskleurige toekomst tegemoet.

Ben jij toe aan een update van je logo en huisstijlkleuren? Neem contact met me op.

Meer nieuws

Huisstijlontwerp Breda

Ben je ondernemer in Breda en omstreken? Ben je toe aan een herkenbare identiteit? Een huisstijlontwerp die toekomstbestendig is voor jou en jouw bedrijf? Ik luister naar jouw verhaal en passies. We sparren samen over een herkenbare identiteit. We gaan op zoek naar een stijl, vorm en kleur die past bij jou en je doelgroep. Zo gaat je bedrijf een rooskleurige toekomst tegemoet.

Een liefdevol logo

Onderscheidend, anders en uitnodigend. Dat moest het logo worden van ceremonieel trouwambtenaar Mirjam Diderich.

Als je haar maar goed zit!

Op een vers geknipte coupe zullen we met z’n allen nog een tijdje moeten wachten. Maar je zult maar kapper zijn en je salon moeten sluiten door de coronacrisis.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00