Waarom een visitekaartje belangrijk is!

 29/07/2021

De eerste indruk is bepalend!

Het visitekaartje is een onderdeel van jouw huisstijlontwerp en nog steeds niet weg te denken in het netwerkverkeer. Hierop staat kort en bondig waar het bedrijf vindbaar is en wie het bedrijf representeert. Met het afsluiten van een gesprek is het dè manier om jouw visitekaartje en daarmee jouw contactgegevens te verspreiden.

Er zijn heel veel formaten en drukwerktechnieken om je visitekaartje eruit te laten springen. Zo heb ik mijn visitekaartje vierkant gemaakt en af laten werken met een spot uv lak. Het levert direct heel veel positieve reacties op omdat en het formaat anders is en de spot uv lak extra cachet geeft.

Jouw huisstijl doorvoeren op het visitekaartje zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen en laat een goede eerste indruk achter bij nieuwe klanten.

Met dank aan Dekoverdivas voor het drukwerk.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?! Neem contact op
ontwerp huisstijl breda visitkaartje herkenbaarheid

Meer nieuws

Oplevering logo-ontwerp Open Coffee Café Breda

Open, toegankelijk en met aandacht voor elkaar. Dat is de samenvatting van Open Coffee Café Breda. “En dat is dan ook wat het logo mag uitstralen”, vertrouwde Marian Van Overveld me onlangs toe.

Strippenkaart grafische werkzaamheden

Het jaar 2022 was een jaar met een aantal mooie opdrachten en gebeurtenissen. Zowel zakelijk als privé.

Een bij-zonder ontwerp

Prophys is een adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ordening. Daar hoort een passend logo en icoontjes bij. Ik laat me in kleur en vorm voortdurend inspireren door de natuur en dit keer kwam ik uit bij het bijenvolk. Deze slimme diertjes kunnen zoveel meer dan nectar uit bloemen halen.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00