Koffiekopjes in de huisstijlkleuren!

 04/11/2021

Hoe tof is dat?!

Het is 2017 als Auke Surtel van Bureau Surtel mij opdracht geeft om zijn huisstijl opnieuw vorm te geven. We hebben gekozen voor kleuren die niet traditioneel worden gebruikt in de hypotheken- en verzekeringsbranche maar voor de kleuren grijs en oranje. Lekker opvallend en een mooie combinatie.De kleur grijs staat voor zakelijkheid, evenwicht, rust en kundigheid. De opvallende kleur oranje voor vriendelijkheid, humor, en innovatie. Mooie eigenschappen die passen bij Auke en zijn service in Bureau Surtel. Wat ik niet wist is dat er een zoektocht was naar koffiekopjes in de huisstijlkleuren. En nu in 2021 is het gelukt. Vorige week stuurde Auke mij een foto. Kijk nou, Angélique: “ het was even zoeken…. kopjes in de kleuren van het logo… maar is in Italië gevonden!!”

Geniet van de vele kopjes koffie die je samen met je klanten gaat drinken Auke!!

Meer nieuws

Logo-, huisstijl- en websiteontwerp Moos for Care

Via een klant kwam Chantal van der Heijden met mij in contact. Ze wilde voor haar bedrijf Moos Massage een logo laten ontwerpen, haar website moest beter vindbaar worden en ze wilde haar bedrijf verder professionaliseren.

2021, EEN JAAR MET MOOIE MENSEN EN MOOIE PROJECTEN

In de tweede week van 2022 kijk ik graag nog eens terug naar 2021. Zowel privé als zakelijk was 2021 een bijzonder jaar. Ik was weer veel in de natuur en bij de paarden te vinden.

Zo trots op mijn nieuwe website!

Wat hebben Elise de Koning van Internetbureau RB-Media en ik het afgelopen jaar hard gewerkt aan het merkverhaal van mijn bedrijf De grafischontwerpzaak. Met als doel een website te ontwikkelen die past als een jas en weergeeft wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik mijn klanten bieden kan.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00