Koffiekopjes in de huisstijlkleuren!

 04/11/2021

Hoe tof is dat?!

Het is 2017 als Auke Surtel van Bureau Surtel mij opdracht geeft om zijn huisstijl opnieuw vorm te geven. We hebben gekozen voor kleuren die niet traditioneel worden gebruikt in de hypotheken- en verzekeringsbranche maar voor de kleuren grijs en oranje. Lekker opvallend en een mooie combinatie.De kleur grijs staat voor zakelijkheid, evenwicht, rust en kundigheid. De opvallende kleur oranje voor vriendelijkheid, humor, en innovatie. Mooie eigenschappen die passen bij Auke en zijn service in Bureau Surtel. Wat ik niet wist is dat er een zoektocht was naar koffiekopjes in de huisstijlkleuren. En nu in 2021 is het gelukt. Vorige week stuurde Auke mij een foto. Kijk nou, Angélique: “ het was even zoeken…. kopjes in de kleuren van het logo… maar is in Italië gevonden!!”

Geniet van de vele kopjes koffie die je samen met je klanten gaat drinken Auke!!

Meer nieuws

Logo-, huisstijl- en websiteontwerp Moos for Care

Via een klant kwam Chantal van der Heijden met mij in contact. Ze wilde voor haar bedrijf Moos Massage een logo laten ontwerpen, haar website moest beter vindbaar worden en ze wilde haar bedrijf verder professionaliseren.

Welke kleur past bij het imago van jouw bedrijf?

Een kleur kies je niet zomaar. Wat je wilt uitstralen, kun je doorvoeren in het kleurgebruik van je huisstijl.

Logo ontwerp Breda

De mooiste logo's voor de mooiste bedrijven Een sterke eerste indruk is het halve werk bij het aantrekken of behouden van klanten. En die eerste indruk wek je met de visitekaartjes die je uitdeelt, de belettering op je bedrijfswagens en natuurlijk je website. Het eerste wat daarop gezien en onthouden wordt is: het logo. Met dat logo begint het merkverhaal van je onderneming, de boodschap die je over wilt brengen op de doelgroep. Met een krachtig logo ben je herkenbaar en word je niet snel vergeten.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00