Als je haar maar goed zit!

 19/03/2020

We zullen met z'n allen nog een tijdje moeten wachten

Op een vers geknipte coupe zullen we met z’n allen nog een tijdje moeten wachten. Maar je zult maar kapper zijn en je salon moeten sluiten door de coronacrisis. “Haarzaken by Ilse” overkwam het, zoals zoveel van haar branchegenoten.
Maar Ilse zit niet bij de pakken neer en wil binnen de kortste keren weer haarzaken met haar klanten doen! Ze vroeg me om een giftcard te ontwerpen. En graag snel; want het is een fijn idee je klanten gerust te kunnen stellen en er voor ze te zijn, ook in moeilijke tijden. Speciaal voor Ilse heb ik een giftcard ontworpen en binnen 2 dagen kunnen leveren. Korte lijntjes, een goede samenwerking en een betrouwbare drukker (Dekoverdivas uit Tilburg) hebben dat mogelijk gemaakt!
Wil je Haarzaken by Ilse steunen in deze moeilijke tijd, koop dan een giftcard voor jezelf of voor iemand anders. 

Projecten/ontwerp/giftcard/grafischontwerpzaak

Meer nieuws

Oplevering huisstijl RVAA

RVAA is dé specialist in woningisolatie en gevelonderhoud. Optimale isolatie met duurzame materialen is goed voor het huis, voor de portemonnee én voor het milieu.

Mijn reis als ondernemer in 2020

Terugkijken op successen, tegenslagen, groei en verdriet maakt je als mens én als ondernemer sterker. Kijk je mee naar mijn ondernemersreis van 2020?

Trotse ZZP'er

Vandaag ben ik een trotse ZZP’er. Gisteren trouwens ook. En morgen hoop ik dat ook nog te zijn. Samen met mijn collega-ZZP’ers voel ik de spanning om wat komen gaat. Of niet meer komen gaat.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00