Een bij-zonder ontwerp

 02/11/2022

Wist je dat

Bijen perfect richting en afstand kunnen inschatten en deze informatie met hun soortgenoten delen via een dans?
Er is letterlijk een hoop te ontdekken over dit vernuftige dier.

Op een bij-zondere manier geïnspireerd

Door de bijen en hun gedrag te bestuderen weten we beter hoe we deze zo belangrijke dieren kunnen beschermen en hun werk kunnen laten doen.
En door hun gedrag als levenslessen tot ons te nemen, worden we ook nog eens op een bij-zondere manier geïnspireerd.
Bijen zijn echte samenwerkers. Ze delen kennis, communiceren behendig en stellen het groepsbelang voorop. En dat is goed voor de (honing)opbrengst.

Ze werken met beproefde succescritria. De scoutbij kan bijvoorbeeld nieuwe behuizing beoordelen op volume, grootte van de ingang en de afstand tot de grond.

De lessen van de bij inzetten

Wie de lessen van de bij inzet in zijn bedrijf, benut alle potentieel van individu en groep. Gemeenschappelijke intelligentie, samenwerking en het belang van de groep vooropstellen geven samen een prachtig resultaat: overleven en doorgroeien. Een vergelijking die Prophys graag op zichzelf betrekt. Want door samen te werken vanuit een gedeelde intelligentie, voortdurend de verbinding te maken met elkaar en duurzaam gebruik te maken van grondstoffen, wordt er toegewerkt naar een resultaat dat een veelvoud is van alle individuele bijdragen bij elkaar.

Het resultaat

Het resultaat van mijn bijenfascinatie heb ik kunnen vangen in dit beeld. Raat en raad, in bij-passende kleuren. Een logo en een set icoontjes die de herkenbaarheid van het bedrijf Prophys eer aan doen.

En daarmee wens ik ze alle succes!

Meer nieuws

Als je haar maar goed zit!

Op een vers geknipte coupe zullen we met z’n allen nog een tijdje moeten wachten. Maar je zult maar kapper zijn en je salon moeten sluiten door de coronacrisis.

Oplevering logo-ontwerp Open Coffee Café Breda

Open, toegankelijk en met aandacht voor elkaar. Dat is de samenvatting van Open Coffee Café Breda. “En dat is dan ook wat het logo mag uitstralen”, vertrouwde Marian Van Overveld me onlangs toe.

Een liefdevol logo

Onderscheidend, anders en uitnodigend. Dat moest het logo worden van ceremonieel trouwambtenaar Mirjam Diderich.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00