Oplevering huisstijl RVAA

 04/06/2020

Oplevering Logo- en huisstijlontwerp RVAA

RVAA is dé specialist in woningisolatie en gevelonderhoud. Optimale isolatie met duurzame materialen is goed voor het huis, voor de portemonnee én voor het milieu. In opdracht van Rens ontwikkelde ik de huisstijl en het logo voor RVAA. In het logo plaatste ik drie icoontjes. Ze staan voor duurzaamheid, kou en warmte. Het logo is prachtig uitgevoerd op onder andere bedrijfskleding en de bus met aanhangwagen.
Voor de opnameformulieren en het briefpapier ontwierp ik een praktische lay-out. Ook de website heb ik voor Rens gemaakt.

Meer nieuws

Sorry voor de overlast, buurtjes!

Ja, het kost even wat. De buren zullen weten dat er geboord wordt in de gevel. Maar dan heb je ook wat: warmte in de winter en koelte in de zomer door het beste isolatiemateriaal in de spouwmuren.

Mijn reis als ondernemer in 2020

Terugkijken op successen, tegenslagen, groei en verdriet maakt je als mens én als ondernemer sterker. Kijk je mee naar mijn ondernemersreis van 2020?

Vakantie!

Wat mij betreft kan ik terugblikken op een prachtig eerste twee kwartaal van het jaar 2022. Fijne klanten met mooie opdrachten en goede samenwerkingen.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00