Vakantie!

 28/07/2022

Genieten

Onze kleindochter Bobbi-Jane groeit als kool en we genieten heel intens van en met haar. Mijn tweede controle na borstkanker was ook weer goed en dat is meer dan fijn. Mijn grote liefde voor paarden gaat onverminderd door. Ik stop er bijna al mijn vrije tijd in. Ook wandelen met onze teckel Lou Lou heb ik weer opgepakt waar ik veel energie van krijg. Ik geniet van het prachtige buitengebied en al wandelend ontdek ik zoveel meer mooie plekjes in onze directe leefomgeving.

Cornwall

Nog een paar nachten en dan gaan we op vakantie. Met auto en tent op pad. Het mooie Cornwall bezoeken. Wat heb ik er zin in! Natuur en cultuur snuiven, mooie tocht te paard maken en wellicht een potje golf. Slapen in een tent, één zijn met de natuur. Opladen en inspiratie opdoen.

1 augustus t/m 14 augustus gesloten

Vanaf zondag zijn we offline om op 15 augustus, vol energie en met nieuwe inspiratie weer aan de slag te gaan.

Warme groet en voor iedereen die op reis gaat, kijk goed om je heen!

Koester de natuur en geniet van alles wat groeit en bloeit.

 

Meer nieuws

Omarm de kracht van je logo

Een herkenbaar logo is van groot belang. Het vormt de kern van je identiteit. Een logo is niet slechts een afbeelding; het is het symbool van je merk, je verhaal en de waarden van jouw bedrijf.

Het mag wat kosten!

Mijn klant floot zachtjes tussen zijn tanden en mompelde: “Da’s een heel bedrag”.

Een huisstijl met betekenis

Jacqueline Braat vroeg me onlangs met haar mee te denken over een passende huisstijl. Jacqueline is al jaren bekend met haar bedrijf Artitof. Maar haar coaching en training gaan al een poosje verder onder de naam ‘Jacqueline Braat coaching en training’.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00