Oplevering logo-ontwerp Open Coffee Café Breda

 01/02/2021

Open toegankelijk met aandacht voor elkaar!

Dat is de samenvatting van Open Coffee Café Breda.
“En dat is dan ook wat het logo mag uitstralen”, vertrouwde Marian Van Overveld me onlangs toe.
Marian, oprichter van Open Coffee Café Breda staat al jaren iedere donderdagochtend klaar om ondernemers uit Breda en omstreken te ontvangen voor een ‘bakkie aan de bar of aan tafel’.
Bijpraten, ervaringen uitwisselen, vragen stellen en hulp bieden, dat is wat de leden van de Open Coffee in Van der Valk Hotel Breda Princeville, de thuisbasis van Open Coffee, komen doen. En of het hotel open is of niet, het gevoel van samenzijn en samen delen, dat blijft. Ook online.

Projecten/logo-ontwerp/Open/Coffee/Cafe/Breda

Een logo is niet zomaar een bundeltje letters

Het toegankelijke, positieve en open karakter van de Bredase ondernemers is voor mij de basis voor het nieuwe logo geworden. Want een logo is niet zomaar een bundeltje letters. Een logo is een uitnodiging tot verbinden en in gesprek zijn. Dé basis voor ondernemerschap. Precies dat verbeeldt het warme wolkje boven de koffie in dit ontwerp.
Ik nodig je dan ook van harte uit eens aan te schuiven bij de Open Coffee Café Breda. Zo snel mogelijk live met de overheerlijke koffie van Henri. Tot die tijd via een veilige, online omgeving.

Projecten/logo-ontwerp/Open/Coffee/Cafe/Breda

Meer nieuws

Vakantie!

Wat mij betreft kan ik terugblikken op een prachtig eerste twee kwartaal van het jaar 2022. Fijne klanten met mooie opdrachten en goede samenwerkingen.

Trotse ZZP'er

Vandaag ben ik een trotse ZZP’er. Gisteren trouwens ook. En morgen hoop ik dat ook nog te zijn. Samen met mijn collega-ZZP’ers voel ik de spanning om wat komen gaat. Of niet meer komen gaat.

Koffiekopjes in de huisstijlkleuren!

Het is 2017 als Auke Surtel van Bureau Surtel mij opdracht geeft om zijn huisstijl opnieuw vorm te geven.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00