Sorry voor de overlast, buurtjes!

 29/06/2021

Ik mocht deze luidruchtige flyer voor RVAA ontwerpen.

Met een wel heel fijne boodschap: woon je in de omgeving van een huis waar RVAA isoleert? Let even op je brievenbus of je deurmat. Deze flyer met 10% herriekorting is voor jullie! Wie wil dat nou niet? Een goed geïsoleerd huis levert je een besparing op tot wel 50%.

Neem gerust contact op met RVAA voor meer informatie over deze actie en de mogelijkheden voor het isoleren van jouw huis.
Of met mij, als je ook een pakkend flyerontwerp voor jouw bedrijf wilt!

Ik wil ook een flyerontwerp
ontwerp flyer RVAA na-isolatie en gevelonderhoud

Meer nieuws

Logo ontwerp Breda

De mooiste logo's voor de mooiste bedrijven Een sterke eerste indruk is het halve werk bij het aantrekken of behouden van klanten. En die eerste indruk wek je met de visitekaartjes die je uitdeelt, de belettering op je bedrijfswagens en natuurlijk je website. Het eerste wat daarop gezien en onthouden wordt is: het logo. Met dat logo begint het merkverhaal van je onderneming, de boodschap die je over wilt brengen op de doelgroep. Met een krachtig logo ben je herkenbaar en word je niet snel vergeten.

Omarm de kracht van je logo

Een herkenbaar logo is van groot belang. Het vormt de kern van je identiteit. Een logo is niet slechts een afbeelding; het is het symbool van je merk, je verhaal en de waarden van jouw bedrijf.

Hobby's zijn even belangrijk als werk

Paardrijden. Ik was een jaar of 11 toen ik ermee begon. Ik fietste 12 onbezorgde kilometers naar ‘mijn’ manege om paarden te poetsen, zadels en hoofdstellen in het leervet te zetten en stro en hooi te tassen. Het verzorgen vond ik heerlijk, een ritje hoog te paard was een cadeau.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00