Jij wilt een vast partner voor samenwerking

Je klanten vragen jou regelmatig om ook andere producten te leveren waarvoor je een grafisch ontwerper nodig hebt. Daarom zou je graag samen willen werken met een ontwerper die creatief en communicatief op dezelfde golflengte zit.

Een creatieve samenwerkingspartner

Je klanten vragen jou regelmatig om ook andere producten te leveren waarvoor je een grafisch ontwerper nodig hebt. Daarom zou je graag samen willen werken met een ontwerper die creatief en communicatief op dezelfde golflengte zit. Je wilt dat jouw samenwerkingspartner een stabiele, hoge kwaliteit levert. Daarnaast vind je het belangrijk dat er goede afspraken over deadlines en marges gemaakt kunnen worden. En af en toe sparren over een groot project zou je heel prettig vinden.

Een creatieve klik

We werken voor ongeveer dezelfde klanten, we hebben ongeveer dezelfde gedachten over vormgeving en we delen een interesse in duurzaamheid. Als er een creatieve en zakelijke ‘klik’ is, kunnen wij elkaars dienstverlening verrijken.

Werkwijze

De basis voor een goede samenwerking is een uitgebreide kennismaking, waarbij we open kunnen praten over onze ideeën. We maken heldere afspraken over onze werkwijze, communicatie en marges. We investeren in een duurzame en succesvolle zakelijke relatie. Dankzij deze werkwijze heb ik reeds goede samenwerkingsverbanden met websitebouwers, tekstschrijvers en andere dienstverlenende bedrijven, bijvoorbeeld de websitebouwers van RB-Media en offertespecialist Sales Values.

Resultaat

Je kunt je klanten een divers aanbod van producten bieden die voldoen aan jouw hoge kwaliteitseisen. Je bent tevreden over de marge die je daaraan overhoudt en je hebt plezier in de samenwerking met een creatieve en ervaren ontwerper. Het is fijn om een sparringpartner te hebben die voor je klaarstaat bij grote projecten. Je kunt er vanop aan dat afspraken over ontwerpkwaliteit en deadlines nagekomen worden. We kunnen rekenen op elkaars betrouwbaarheid en vakbekwaamheid.

Enthousiast, neem contact op

Gerelateerde projecten

Bekijk de projecten

Een greep uit de projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb.

Ontwerp trifold brochure Timberstud

Een effectieve manier om informatie over te dragen

Om het profiel Timberstud onder de aandacht te brengen van bezoekers van de shop heb ik een brochure ontworpen. Een brochure is een effectieve manier voor het promoten van het p...

Ontwerp logo Timberstud

Een kaarsrecht profiel

In opdracht van mijn klant Tom Diderich van Diderich Houtimport BV heb ik een logo ontwerp gemaakt voor het product Timberstud. Timberstud is een slim wandsysteem. De basis van ...

Enthousiast geworden?

Neem contact met mij op en we gaan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00