Een vaste partner voor samenwerking

Vragen klanten je regelmatig om producten waarvoor je een grafisch ontwerper nodig hebt? Twee creatievelingen kunnen meer dan één. Ik werk graag samen met innovatieve ondernemers. Om elkaars dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Kun jij jouw klanten niet alles geven wat je zou willen?

Vragen klanten je geregeld om andere producten te leveren waarvoor je een grafisch ontwerper nodig hebt? Als je dan "nee" moet verkopen is dat zuur. Je wilt klanten natuurlijk zo goed mogelijk helpen.

Een creatieve samenwerkingspartner op dezelfde golflengte

Twee creatievelingen kunnen meer dan één. Ik werk graag samen met andere ondernemers die creatief en communicatief op dezelfde golflengte zitten. Van mij kun je altijd open communicatie en een stabiele hoge kwaliteit verwachten. Samen tillen we elkaars dienstverlening naar een hoger level.

Een creatieve klik en een duurzame relatie

We werken voor ongeveer dezelfde klanten, we hebben soortelijke gedachten over vormgeving en we delen een interesse in duurzaamheid. Als er een creatieve en zakelijke 'klik' is ga ik graag met je aan de slag.
We starten met een uitgebreide kennismaking waarbij we open kunnen praten over onze ideëen; wat mij betreft de basis van een goede samenwerking. We maken heldere afspraken over onze werkwijze, communicatie en marges. We investeren in een toekomstbestendige relatie. Wanneer we eenmaal samenwerken ben ik altijd oprecht betrokken.

Resultaat

Je kunt klanten een divers aanbod aan producten bieden van hoge kwaliteit. Je bent tevreden over wat je hier qua marge aan overhoudt en je hebt plezier in de samenwerking met een creatieve en ervaren ontwerper. Ook kun je ervan op aan dat afspraken over ontwerpkwaliteit en deadlines nagekomen worden en heb je er een sparringspartner bij die altijd voor je klaar staat bij projecten.

Enthousiast, neem contact op

Gerelateerde projecten

Bekijk de projecten

Een greep uit de projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb.

Een bij-zonder ontwerp

Ontwerp logo en icoontjes website

Prophys is een adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ordening. Daar horen een passend logo en icoontjes bij. Ik laat me in kleur en vorm voortdurend inspireren door de na...

Ontwerp inspiratiewand Medisch Centrum Westerhage, Breda

Geïnspireerd op de natuur en onze directe leefomgeving

Een opgave op mijn lijf geschreven. Ontwerp een inspiratiewand voor de entree van het Medisch Centrum Westerhage in Breda.

Enthousiast geworden?

Neem contact met mij op en we gaan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00