Jij wilt een vast partner voor samenwerking

Je klanten vragen jou regelmatig om ook andere producten te leveren waarvoor je een grafisch ontwerper nodig hebt. Daarom zou je graag samen willen werken met een ontwerper die creatief en communicatief op dezelfde golflengte zit.

Een creatieve samenwerkingspartner

Je klanten vragen jou regelmatig om ook andere producten te leveren waarvoor je een grafisch ontwerper nodig hebt. Daarom zou je graag samen willen werken met een ontwerper die creatief en communicatief op dezelfde golflengte zit. Je wilt dat jouw samenwerkingspartner een stabiele, hoge kwaliteit levert. Daarnaast vind je het belangrijk dat er goede afspraken over deadlines en marges gemaakt kunnen worden. En af en toe sparren over een groot project zou je heel prettig vinden.

Een creatieve klik

We werken voor ongeveer dezelfde klanten, we hebben ongeveer dezelfde gedachten over vormgeving en we delen een interesse in duurzaamheid. Als er een creatieve en zakelijke ‘klik’ is, kunnen wij elkaars dienstverlening verrijken.

Werkwijze

De basis voor een goede samenwerking is een uitgebreide kennismaking, waarbij we open kunnen praten over onze ideeën. We maken heldere afspraken over onze werkwijze, communicatie en marges. We investeren in een duurzame en succesvolle zakelijke relatie. Dankzij deze werkwijze heb ik reeds goede samenwerkingsverbanden met websitebouwers, tekstschrijvers en andere dienstverlenende bedrijven, bijvoorbeeld de websitebouwers van RB-Media en offertespecialist Sales Values.

Resultaat

Je kunt je klanten een divers aanbod van producten bieden die voldoen aan jouw hoge kwaliteitseisen. Je bent tevreden over de marge die je daaraan overhoudt en je hebt plezier in de samenwerking met een creatieve en ervaren ontwerper. Het is fijn om een sparringpartner te hebben die voor je klaarstaat bij grote projecten. Je kunt er vanop aan dat afspraken over ontwerpkwaliteit en deadlines nagekomen worden. We kunnen rekenen op elkaars betrouwbaarheid en vakbekwaamheid.

Enthousiast, neem contact op

Gerelateerde projecten

Bekijk de projecten

Een greep uit de projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb.

Ontwerp geboortekaartje Lincoln

Stoere look en sierlijke letters voor zijn naam

Toen Lincoln werd geboren, wisten zijn papa en mama: hij verdient een prachtig geboortekaartje. Met een stoere look en sierlijke letters voor zijn naam. Papa Bjorn is een goede ...

Een sprekend beeld voor de homepage van AstroVac

Schone lucht is een keuze!

Dat was de vraag van Luc Kortenhoeven aan mij: “Kun je een beeld bedenken dat de bezoeker van onze website in één oogopslag vertelt waar AstroVac in uitblinkt?” Een opdra...

Enthousiast geworden?

Neem contact met mij op en we gaan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00