Jij wilt je huisstijl een re-design geven

Een re-design voor je huisstijl

Je bent klein begonnen met je onderneming, maar inmiddels ben je gegroeid naar een bedrijf met enkele medewerkers en een uitgebreider aanbod van producten of diensten. Die groei zorgt ervoor dat het logo dat je ooit koos niet meer helemaal past bij wat je wilt uitstralen. Het is tijd voor een nieuw ontwerp!

Contact opnemen

Nieuw logo nieuwe huisstijl

Ik begrijp dat je voor je bestaande klanten herkenbaar wilt blijven, terwijl je tegelijkertijd zoekt naar een echte verbetering ten opzichte van het vorige ontwerp. Het logo moet passen bij de onderneming zoals die nu is, zonder dat jouw klanten het idee krijgen dat ze ineens met een ander bedrijf te maken hebben. Dat kunnen we bereiken met een zorgvuldige analyse van jouw onderneming. We kijken niet alleen naar het logo, maar naar alle uitingen van je onderneming. De kans bestaat namelijk dat je niet alleen behoefte hebt aan een opfrisbeurt voor het logo, maar dat jouw bedrijf toe is aan een nieuwe huisstijl.

Werkwijze

Dankzij een zorgvuldig uitgewerkt stappenplan weet jij op elk moment in het proces waar je aan toe bent. De eerste stap is een analyse van jouw onderneming. We bespreken hoe je jezelf naar bestaande en nieuwe klanten wilt presenteren, en via welke kanalen je dat doet. Waar moet jouw logo in verwerkt worden? Denk daarbij niet alleen aan de website en visitekaartjes, maar bijvoorbeeld ook aan Facebook, Instagram en andere social media. Ik leg je helder uit waarom het zo belangrijk is hierover na te denken. Met mijn gestructureerde aanpak neem ik je alle zorgen uit handen.

Werkwijze

Resultaat

Deze stapsgewijze aanpak resulteert in een logo én een huisstijl die past bij de huidige onderneming. Zowel nieuwe als bestaande klanten voelen zich thuis bij het nieuwe ontwerp. Je voert je logo consistent door in alle relevante uitingen, zodat je bedrijf een frisse en professionele uitstraling behoudt.

Gerelateerde projecten

Bekijk de projecten

Een greep uit de projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb.

AllVac

Re-design logo- en huisstijlontwerp

‘Stofzuigen kan makkelijker en schoner’, is de slogan van AllVac, dé specialist op het gebied van centrale stofzuigsystemen voor particulieren en bedrijven.

Marian Schutte, fotograaf & tekstschrijver

Logo- en huisstijlontwerp

Marian Schutte was al een aantal jaren geleden gestart met haar onderneming en was toe aan een professionaliseringsslag.

Enthousiast geworden?

Neem contact met mij op en we gaan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00