Jij wilt je huisstijl een re-design geven

Slim recyclen. Duurzaam vernieuwen.

Ben je gegroeid als mens en als onderneming? Dan kan het zomaar zo zijn dat je oude logo en/of huisstijl niet meer helemaal passend is. Met een re-design blijf je herkenbaar voor bestaande klanten, maar laat je ook zien dat je groeit en ontwikkelt.

Contact opnemen

Een gedateerd logo zorgt voor verlies van vertrouwen

Klanten zullen het misschien niet rechtstreeks tegen je zeggen, maar het wel denken:" Als je niet goed voor je eigen bedrijf kunt zorgen, hoe kun je dan goed voor je klanten zorgen?" en " Als je niet up-to-date blijft, hoe kun je dan vernieuwend zijn?" Als je een gedateerd logo of verouderde huisstijl hebt zal dit op den duur zorgen voor verlies van geloofwaardigheid.

Laat zien dat je groeit én blijf herkenbaar

Is het tijd voor een up-date van je huisstijl en/of logo maar wil je wel herkenbaar blijven voor bestaande klanten? Ik ga met je aan de slag en geef je een ontwerp dat zowel herkenbaar als vernieuwend is. Een duurzame huisstijl die vanaf nu met je meegroeit.

Werkwijze

We maken samen een zorgvuldige analyse van jouw onderneming en wat je wilt uitstralen. Hierbij kijken we niet alleen naar je logo, maar naar als je media-uitingen. Een passende huisstijl draait namelijk om meer dan alleen je logo. We houden de lijntjes kort en dankzij een helder stappenplan weet jij op elk moment in het proces waar je aan toe bent en wat van mij kunt verwachten.

Werkwijze

Resultaat

Je komt betrouwbaar over en laat zien dat je meegroeit met de tijd en je eigen ontwikkeling. Je blijft herkbaar voor bestaande klanten, maar trekt ook nieuwe klanten aan die zich thuisvoelen bij je nieuwe ontwerp.

Gerelateerde projecten

Bekijk de projecten

Een greep uit de projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb.

AllVac

Re-design logo- en huisstijlontwerp

‘Stofzuigen kan makkelijker en schoner’, is de slogan van AllVac, dé specialist op het gebied van centrale stofzuigsystemen voor particulieren en bedrijven.

Marian Schutte, fotograaf & tekstschrijver

Logo- en huisstijlontwerp

Marian Schutte was al een aantal jaren geleden gestart met haar onderneming en was toe aan een professionaliseringsslag.

Enthousiast geworden?

Neem contact met mij op en we gaan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00