Jij wilt één ontwerper voor al je media-uitingen

Voor jouw veelzijdige bedrijf heb je een nieuwe huisstijl nodig, maar je zoekt ook iemand die het ontwerp verzorgt van alle soorten uitingen, zoals posters en brochures. Je zoekt daarom een ervaren en vakbekwame ontwerper die geen half werk levert én die goed kan samenwerken met jouw communicatie- of marketingmedewerkers.

Een vaste ontwerper

Voor jouw veelzijdige bedrijf heb je een nieuwe huisstijl nodig, maar je zoekt ook iemand die het ontwerp verzorgt van alle soorten uitingen, zoals posters en brochures. Je zoekt daarom een ervaren en vakbekwame ontwerper die geen half werk levert én die goed kan samenwerken met jouw communicatie- of marketingmedewerkers. Omdat de nieuwe huisstijl op veel verschillende manieren zal worden toegepast (denk aan website, bedrijfskleding en bewegwijzering), wil je er zeker van zijn dat het ontwerp en de aangeleverde bestanden hiervoor geschikt zijn.

Complexe vraag, heldere oplossing

Voor deze complexe vraag is mijn stapsgewijze en gestructureerde werkwijze een uitkomst. Ik ga met jou en je medewerkers graag een langdurige en vruchtbare samenwerking aan, zodat we tot een huisstijlontwerp komen dat helemaal bij jou en je bedrijf aansluit. Je profiteert van mijn creativiteit, ervaring en vakkennis om al jouw communicatieve behoeften visueel vorm te geven. Ik investeer in een duurzame relatie met jou en je onderneming, zodat je ook in de toekomst op mij kunt rekenen.

Werkwijze

Aan de hand van vier heldere fasen doorlopen we het ontwerpproces voor je nieuwe huisstijl. Ik breng eerst in kaart wie jij bent, wat je doet en waarom je dat doet. Aan de hand van die analyse kies ik elementen die passen bij de uitstraling die jij zoekt. Als het ontwerp klaar is, lever ik dat in alle gewenste bestandformaten aan, geschikt voor onder meer DTP, drukwerk en belettering. Als laatste lever ik een huisstijlhandleiding, zodat je in de toekomst alle relevante informatie over je logo en huisstijl bij de hand hebt. Ook in onze verdere samenwerking communiceer ik snel en adequaat; je kunt altijd met je vragen en wensen bij mij terecht.

Resultaat

Zowel tijdens het ontwerpen van je nieuwe huisstijl als in de verdere samenwerking heb je een betrouwbare vaste partner. Dankzij de grondige analyse van jouw bedrijf snap ik snel wat je bedoelt en waar jouw vraag ligt. Je hebt een duurzame samenwerking met een betrouwbare partner voor al jouw ontwerpbehoeftes.

Nieuwsgierig? neem contact met me op

Gerelateerde projecten

Bekijk de projecten

Een greep uit de projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb.

Ontwerp geboortekaartje Lincoln

Stoere look en sierlijke letters voor zijn naam

Toen Lincoln werd geboren, wisten zijn papa en mama: hij verdient een prachtig geboortekaartje. Met een stoere look en sierlijke letters voor zijn naam. Papa Bjorn is een goede ...

Een sprekend beeld voor de homepage van AstroVac

Schone lucht is een keuze!

Dat was de vraag van Luc Kortenhoeven aan mij: “Kun je een beeld bedenken dat de bezoeker van onze website in één oogopslag vertelt waar AstroVac in uitblinkt?” Een opdra...

Enthousiast geworden?

Neem contact met mij op en we gaan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00