Één ontwerper voor al je media-uitingen

Website, brochures en bedrijfskleding... Als je professioneel wilt overkomen zul je je huisstijl overal consistent moeten doorvoeren. Maar hoe? Als vaste ontwerper voor al je media-uitingen zorg ik voor herkenbaarheid en vertrouwen. Ik leer je kennen en ben oprecht betrokken.

Komt jouw onderneming onbedoeld onprofessioneel over?

Wanneer je huisstijl niet consequent wordt doorgevoerd kan dit onprofessioneel en rommelig overkomen. Je kunt als bedrijf nog zoveel te bieden hebben, maar als je dit niet laat zien in je uitstraling zullen klanten je niet 100% vertrouwen. Zonde. En onnodig.

Een vaste ontwerper voor herkenbaarheid en consistentie

Wil jij niet enkel een ontwerper voor je huisstijl maar wil je dit ook consistent doorgevoerd hebben in bijvoorbeeld posters, brochures en bewegwijzering? Ik houd de lijntjes kort en werk soepel samen met jouw communicatie- of marketingmedewerkers. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf altijd en op alle fronten professioneel overkomt.

Werkwijze

We gaan een duurzame en vruchtbare samenwerking aan. We brengen in kaart wie je bent, wat je doet en waarom je dat doet. Op basis hiervan maak ik een ontwerp dat écht bij jouw bedrijf past. Ik volg een zorgvuldig opgesteld stappenplan zodat je tijdens het ontwerpproces altijd weet waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten.
Mijn ontwerpen lever ik in alle gewenste bestandsformaten aan, geschikt voor onder andere DTP, drukwerk en belettering. Ook krijg je een huisstijlhandleiding met alle relevante informatie over je logo en huisstijl. In verdere samenwerking communiceer ik snel en adequaat en sta ik altijd open voor vragen of overleg.

Resultaat

Zowel tijdens het ontwerpen van de huisstijl als in de verdere samenwerking heb je een betrouwbare vaste partner. Dankzij de grondige analyse van jouw bedrijf snap ik snel wat je bedoelt en waar jouw vraag ligt. Ik ben oprecht betrokken en zodra we elkaar goed kennen is een half woord genoeg.

Nieuwsgierig? neem contact met me op

Gerelateerde projecten

Bekijk de projecten

Een greep uit de projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb.

Een bij-zonder ontwerp

Ontwerp logo en icoontjes website

Prophys is een adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ordening. Daar horen een passend logo en icoontjes bij. Ik laat me in kleur en vorm voortdurend inspireren door de na...

Ontwerp inspiratiewand Medisch Centrum Westerhage, Breda

Geïnspireerd op de natuur en onze directe leefomgeving

Een opgave op mijn lijf geschreven. Ontwerp een inspiratiewand voor de entree van het Medisch Centrum Westerhage in Breda.

Enthousiast geworden?

Neem contact met mij op en we gaan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00