Open Coffee Café Breda

Open, toegankelijk en met aandacht voor elkaar. Dat is de samenvatting van Open Coffee Café Breda.

Ontwerp logo Open Coffee Café Breda

Open, toegankelijk en met aandacht voor elkaar. Dat is de samenvatting van Open Coffee Café Breda. “En dat is dan ook wat het logo mag uitstralen”, vertrouwde Marian Van Overveld me onlangs toe. Marian, oprichter van Open Coffee Café Breda staat al jaren iedere donderdagochtend klaar om ondernemers uit Breda en omstreken te ontvangen voor een ‘bakkie aan de bar of aan tafel’. Bijpraten, ervaringen uitwisselen, vragen stellen en hulp bieden, dat is wat de leden van de Open Coffee in Van der Valk Hotel Breda Princeville, de thuisbasis van Open Coffee, komen doen. En of het hotel open is of niet, het gevoel van samenzijn en samen delen, dat blijft. Ook online.

Toegankelijk, positief en open!

Het toegankelijke, positieve en open karakter van de Bredase ondernemers is voor mij de basis voor het nieuwe logo geworden. Want een logo is niet zomaar een bundeltje letters. Een logo is een uitnodiging tot verbinden en in gesprek zijn. Dé basis voor ondernemerschap. Precies dat verbeeldt het warme wolkje boven de koffie in dit ontwerp.
Ik nodig je dan ook van harte uit eens aan te schuiven bij de Open Coffee Café Breda. Zo snel mogelijk live met de overheerlijke koffie van Henri. Tot die tijd via een veilige, online omgeving.

Geleverde diensten

Wil je meer weten over de geleverde dienst(en) die van toepassing was/waren op dit project?

Logo's

Een sterke eerste indruk is het halve...

Referentie

Wat vond de klant ervan?

Ben je benieuwd wat klanten vonden van de samenwerking met De grafischontwerpzaak? Dit zijn enkele referenties. Ben je na het lezen van deze referenties ook enthousiast?
Neem contact met mij op.

De combinatie passie en deskundigheid maken haar uniek.

Marian van Overveld Open Coffee Café Breda
Marian van Overveld

Open Coffee Café Breda

Meer projecten

Een greep uit andere projecten waar ik met plezier aan gewerkt heb

Haenen Jeugd Open Golfpark De Haenen

Ontwerp logo

Op verzoek van Golfclub De Haenen heb ik voor het jaarlijkse Haenen Jeugd Open golftoernooi een nieuw beeldmerk en diverse promotiematerialen ontworpen.

Sales Values

Lay-out offertes

Wanneer je meedoet aan aanbestedingen en je wilt opvallen met jouw offerte dan is een doelgroepgerichte en eigentijdse vormgeving inmiddels net zo belangrijk als de inhoud.

Ook toe aan een huisstijl of re-design?

Neem contact met me op en onder het genot van een kopje koffie/thee maken we kennis.

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00