2021, EEN JAAR MET MOOIE MENSEN EN MOOIE PROJECTEN

 11/01/2022

Het allermooiste en goed nieuws

Het allermooiste is dat ik oma ben geworden van een prachtige kleindochter. Goed nieuws is ook dat de eerste controle na de diagnose borstkanker vorig jaar positief is afgesloten.
De liefde voor de natuur is meer dan ooit in mij aangewakkerd. Het heeft als vanzelf tot ander consumentengedrag geleid.

Ik koop zoveel mogelijk lokaal, ik douche, poets en doe de was met prachtige, biologische producten en dito verpakkingen en mijn kleding krijgt een tweede leven via Vinted.

Grafischontwerpzaak natuurliefhebber

Samenwerking

Dichterbij de mogelijkheden van de natuur en onze omgeving leven, verdiept ook de visie op mijn werk. Ik zoek naar duurzame manieren van ondernemen, ontwerpen en leveren.
Ook in 2021 heb ik daar de zoete vruchten van mogen plukken in mijn samenwerkingen en opdrachten.

In samenwerking met RB-Media heb ik mijn nieuwe website kunnen lanceren, maart 2021. Ik ben meer dan trots op het eindresultaat. Het straalt uit wie ik ben en waar ik voor sta.

Lockdowns

Afgelopen jaar hebben we te maken gehad met meerdere lockdowns. Voor veel ondernemers een zakelijk en persoonlijk drama. Uiteraard leef ik intens met hen mee.
Voor mijzelf heeft het me de kans gegeven nog meer focus te houden, me onder te dompelen in waar ik energie van krijg en te werken met en voor mensen met inspirerende bedrijven.

Mooi opdrachten

Er volgden nog meer fijne opdrachten. Ik noem er graag een aantal.

Het ontwerp van een nieuw logo en een brochure voor Tom Diderich van Diderich Houtimport BV voor een nieuw product “Timberstud” en schrijven van posts voor zijn LinkedIn bedrijfspagina.

Een nieuw logo en complete huisstijl voor Jacqueline Braat van Jacqueline Braat coaching en training.
Een tijdschrift voor Anne-Mieke Toufexis voor de 80-jarige verjaardag van haar man.
Een nieuw logo-ontwerp voor het Open Coffee Café Breda in opdracht van Marian van Overveld.
Een nieuw logo-ontwerp voor Service Pack BV in opdracht van Gé Jongenelen.

Ook was het fijn om weer samen te werken met RVAA. Ik schreef posts met bijpassend beeld voor social media en de website, teksten voor een relatiegeschenk, een kaart en een reclamebord en ik maakte een flyerontwerp.

Op dit moment zit ik in de eindfase van een compleet nieuwe huisstijl voor Moos for Care van Chantal van der Heijden, inclusief een website i.s.m. Bèta Company (onderdeel van RB-Media). De teksten zijn geredigeerd door Marian Schutte.
Ook weer een mooi project en ik kijk ernaar uit om het te gaan lanceren.

Geboortes

Heerlijk is het altijd als er opdrachten zijn die een andere kant van mijn ontwerptalent vragen. Zacht, lieflijk en kleurrijk. Zo mocht ik voor diverse geboortes aan de slag. Een lakentje voor Julia in opdracht van Odette van Turenhout, een geboortekaartje en lakentje voor Max en Amber voor de geboorte van Bobbi-Jane, mijn kleindochter.

Ook voor Joyce en Arno Beerepoot heb ik het geboortekaartje voor Jens ontworpen.

Samenwerking Max Joosten

Erg trots ben ik op de samenwerking met Max Joosten, mijn zoon. Hij heeft een prachtig bedrijf in het importeren van hout en ik ondersteun hem administratief, maar ook met ontwerpopdrachten. Het logo heb ik aangepast omdat Max Hout een BV is geworden. Dat is overal in de huisstijl doorgevoerd. Daarnaast heb ik ook dit jaar zijn kaart voor de zomervakantie en een relatiegeschenk ontworpen met een bijpassende kaart: een mok met een kerstsok en bijpassende chocolademelk-lolly’s. De opdracht is uitgevoerd door Rianne de Vin – de Jager van Hunter Sales Promotion.

Afsluiting 2021

Ik kijk terug op een mooi jaar. Of ik nou aan de slag mag voor een groot bedrijf of een klein kindje, ik sta altijd in de startblokken om iets moois te maken en mee te denken. Met mijn gezicht naar de zon, mijn aandacht bij wat groeit en bloeit en de wens om met mensen en bedrijven samen te werken die naar hetzelfde uitkijken als ik: plezier in persoonlijke en zakelijke groei!

Óp naar nog veel meer moois in 2022!

Meer nieuws

Bedenk een beeld dat de bezoeker van onze website vertelt waar AstroVac in uitblinkt!

Dat was de vraag van Luc Kortenhoeven aan mij: “Kun je een beeld bedenken dat de bezoeker van onze website in één oogopslag vertelt waar AstroVac in uitblinkt?” Een opdracht waar ik enthousiast mee aan de slag ben gegaan.

Als je haar maar goed zit!

Op een vers geknipte coupe zullen we met z’n allen nog een tijdje moeten wachten. Maar je zult maar kapper zijn en je salon moeten sluiten door de coronacrisis.

De gloednieuwe website van Max Hout BV is gelanceerd!

Bij Max Hout BV hechten we veel waarde aan vooruitgang en duidelijke communicatie. Daarom hebben we in samenwerking met RB-Media de afgelopen tijd hard gewerkt aan een website.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00