De gloednieuwe website van Max Hout BV is gelanceerd!

 25/03/2021

De gloednieuwe website van Max Hout is gelanceerd!

RB-Media is het online marketingbureau uit Breda waar ik mee samenwerk. Samen met Max ben ik naar RB-Media gegaan om door hun de website te laten ontwikkelen. Na een kennismakingsgesprek is Max samen met Elise van RB-Media zijn merkverhaal gaan schrijven. Aan de hand van het merkverhaal is de nieuwe website gebouwd. Het is een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website geworden. Het vullen van de website heb ik voor Max gedaan maar ook het onderhouden van zijn website en het verzorgen van nieuwsberichten zal ik voor Max Hout blijven verzorgen. 

Meer projecten
website max hout breda opgeleverd

Meer nieuws

Koffiekopjes in de huisstijlkleuren!

Het is 2017 als Auke Surtel van Bureau Surtel mij opdracht geeft om zijn huisstijl opnieuw vorm te geven.

Logo ontwerp Breda

De mooiste logo's voor de mooiste bedrijven Een sterke eerste indruk is het halve werk bij het aantrekken of behouden van klanten. En die eerste indruk wek je met de visitekaartjes die je uitdeelt, de belettering op je bedrijfswagens en natuurlijk je website. Het eerste wat daarop gezien en onthouden wordt is: het logo. Met dat logo begint het merkverhaal van je onderneming, de boodschap die je over wilt brengen op de doelgroep. Met een krachtig logo ben je herkenbaar en word je niet snel vergeten.

Mijn ondernemersreis 2019

Deze maand neem ik afscheid van een bewogen jaar. Een jaar van afscheid en verdriet, maar ook van verbinding en nieuwe kansen. Zowel privé als zakelijk. Graag sta ik stil bij hoe ik op dit punt van mijn leven beland ben. Graag neem ik je mee op reis. Mijn ondernemersreis.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00