Bedenk een beeld dat de bezoeker van onze website vertelt waar AstroVac in uitblinkt!

 07/06/2022

Een sprekend beeld voor de homepage van AstroVac

Dat was de vraag van Luc Kortenhoeven aan mij: “Kun je een beeld bedenken dat de bezoeker van onze website in één oogopslag vertelt waar AstroVac in uitblinkt?”
Een opdracht waar ik enthousiast mee aan de slag ben gegaan.

Voordelen centraal stofzuigsysteem

Het Bredase AstroVac is specialist in centrale stofzuigsystemen. Plug de stofzuigerslang in de muur en het in het stof verdwijnt via een geïntegreerd systeem naar de stofzuigunit.
Ideaal natuurlijk! Geen gesleep van een stofzuiger achter je aan, geen nare luchtjes meer én geen fijnstof meer dat je huis in wordt geblazen.

Het eindresultaat

Schone lucht is met de systemen van AstroVac letterlijk een voor de hand liggende keuze. En dat is de foto die ik heb mogen ontwerpen óók!
Niet alleen het interieur ziet er uitnodigend en helder uit, ook de dame op de foto is ontspannen en zichtbaar tevreden met haar frisse omgeving. Een beeld dat de missie van AstroVac ondersteunt: schone lucht is een keuze!

Wil je het beeld op de website van AstroVac bekijken? Klik hier!

Meer nieuws

Welke kleur past bij het imago van jouw bedrijf?

Een kleur kies je niet zomaar. Wat je wilt uitstralen, kun je doorvoeren in het kleurgebruik van je huisstijl.

Zo trots op mijn nieuwe website!

Wat hebben Elise de Koning van Internetbureau RB-Media en ik het afgelopen jaar hard gewerkt aan het merkverhaal van mijn bedrijf De grafischontwerpzaak. Met als doel een website te ontwikkelen die past als een jas en weergeeft wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik mijn klanten bieden kan.

Omarm de kracht van je logo

Een herkenbaar logo is van groot belang. Het vormt de kern van je identiteit. Een logo is niet slechts een afbeelding; het is het symbool van je merk, je verhaal en de waarden van jouw bedrijf.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00