Bedenk een beeld dat de bezoeker van onze website vertelt waar AstroVac in uitblinkt!

 07/06/2022

Een sprekend beeld voor de homepage van AstroVac

Dat was de vraag van Luc Kortenhoeven aan mij: “Kun je een beeld bedenken dat de bezoeker van onze website in één oogopslag vertelt waar AstroVac in uitblinkt?”
Een opdracht waar ik enthousiast mee aan de slag ben gegaan.

Voordelen centraal stofzuigsysteem

Het Bredase AstroVac is specialist in centrale stofzuigsystemen. Plug de stofzuigerslang in de muur en het in het stof verdwijnt via een geïntegreerd systeem naar de stofzuigunit.
Ideaal natuurlijk! Geen gesleep van een stofzuiger achter je aan, geen nare luchtjes meer én geen fijnstof meer dat je huis in wordt geblazen.

Het eindresultaat

Schone lucht is met de systemen van AstroVac letterlijk een voor de hand liggende keuze. En dat is de foto die ik heb mogen ontwerpen óók!
Niet alleen het interieur ziet er uitnodigend en helder uit, ook de dame op de foto is ontspannen en zichtbaar tevreden met haar frisse omgeving. Een beeld dat de missie van AstroVac ondersteunt: schone lucht is een keuze!

Wil je het beeld op de website van AstroVac bekijken? Klik hier!

Meer nieuws

Sorry voor de overlast, buurtjes!

Ja, het kost even wat. De buren zullen weten dat er geboord wordt in de gevel. Maar dan heb je ook wat: warmte in de winter en koelte in de zomer door het beste isolatiemateriaal in de spouwmuren.

Oplevering huisstijl RVAA

RVAA is dé specialist in woningisolatie en gevelonderhoud. Optimale isolatie met duurzame materialen is goed voor het huis, voor de portemonnee én voor het milieu.

Mijn reis als ondernemer in 2020

Terugkijken op successen, tegenslagen, groei en verdriet maakt je als mens én als ondernemer sterker. Kijk je mee naar mijn ondernemersreis van 2020?

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00