Doe de huisstijlcheck!

 12/10/2021

Wat is een huisstijlcheck?

Wanneer je wilt weten of je huisstijl nog past in de tijdsgeest en bij de diensten die je levert dan heb ik daarvoor de oplossing. Een huisstijlcheck. Lever alle documten aan, laat weten waar je actief bent op (social)media en ik 
check of je logo nog past in de tijdsgeest en bij de diensten die je levert en deze consequent wordt doorgevoerd.

Een consequent gebruik van logo, typografie en kleurgebruik zijn dé ingrediënten voor een herkenbare boodschap en een merk dat vertrouwen wekt.

Zullen we samen werken aan jouw sterke merk?

Ja, ik wil ook een huisstijlcheck

Meer nieuws

Mijn ondernemersreis 2019

Deze maand neem ik afscheid van een bewogen jaar. Een jaar van afscheid en verdriet, maar ook van verbinding en nieuwe kansen. Zowel privé als zakelijk. Graag sta ik stil bij hoe ik op dit punt van mijn leven beland ben. Graag neem ik je mee op reis. Mijn ondernemersreis.

Als je haar maar goed zit!

Op een vers geknipte coupe zullen we met z’n allen nog een tijdje moeten wachten. Maar je zult maar kapper zijn en je salon moeten sluiten door de coronacrisis.

Zo trots op mijn nieuwe website!

Wat hebben Elise de Koning van Internetbureau RB-Media en ik het afgelopen jaar hard gewerkt aan het merkverhaal van mijn bedrijf De grafischontwerpzaak. Met als doel een website te ontwikkelen die past als een jas en weergeeft wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik mijn klanten bieden kan.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00