Huisstijlontwerp Breda

 06/07/2021

Huisstijl ontwerp voor ondernemers uit (regio) Breda

Een nieuw huistijlontwerp voor je onderneming. Je bent al gestart als ondernemer in Breda en de eerste omzet komt misschien al binnen. Je zit vol met ideeën, maar je weet niet goed hoe je daar een passend logo- en huisstijlontwerp voor kunt maken. Je weet wel dat het meteen goed moet zijn, en daarom wil je ook graag meedenken over je logo en huisstijl.

Ontwerp huisstijl Breda starterspakket

Jij hebt behoefte aan een huisstijlontwerp. Om jouw onderneming uit (regio) Breda een perfecte start te geven maak ik tegen een aantrekkelijk tarief voor jou het logo en de huisstijl. Zo geef je jouw onderneming een perfecte start. Stap voor stap werken we toe naar een compleet huisstijlontwerp. De uitstraling past als een jas bij jou en je onderneming. 

Werkwijze huisstijlontwerp

Het traject voor het ontwerpen van een huisstijl begint met aandachtig luisteren naar jou. Daarna leg ik je uit wat we gaan doen om jouw huisstijlontwerp te ontwikkelen. In vier heldere fasen doorlopen we op gestructureerde wijze het proces naar de huisstijl die perfect bij jouw nieuwe onderneming past. Je mag op elk moment je vragen stellen: we hebben direct en persoonlijk contact tijdens en na het ontwerpproces. Alle gemaakte keuzes verwerk ik in een overzichtelijk huisstijlhandleiding.

Resultaat huisstijlontwerp

Met vertrouwen kun je de toekomst tegemoet zien. Dankzij onze intensieve en persoonlijke samenwerking zijn we gekomen tot een logo en huisstijl die perfect past bij jou en jouw onderneming. In alle uitingen is jouw onderneming herkenbaar en onderscheidend in beeld. Met het huisstijlhandboek kun je de huisstijl consistent toepassen, zodat je onderneming altijd een krachtige en professionele uitstraling behoudt.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek

Meer nieuws

Als je haar maar goed zit!

Op een vers geknipte coupe zullen we met z’n allen nog een tijdje moeten wachten. Maar je zult maar kapper zijn en je salon moeten sluiten door de coronacrisis.

Trotse ZZP'er

Vandaag ben ik een trotse ZZP’er. Gisteren trouwens ook. En morgen hoop ik dat ook nog te zijn. Samen met mijn collega-ZZP’ers voel ik de spanning om wat komen gaat. Of niet meer komen gaat.

Koffiekopjes in de huisstijlkleuren!

Het is 2017 als Auke Surtel van Bureau Surtel mij opdracht geeft om zijn huisstijl opnieuw vorm te geven.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00