Het mag wat kosten!

 18/03/2021

Het mag wat kosten!

Mijn klant floot zachtjes tussen zijn tanden en mompelde: “Da’s een heel bedrag”. Hij keek nog een keer naar de offerte en toen naar mij en herhaalde: “Da’s een heel bedrag. Maar het is ook een heel werk, zie ik. Had ik dat geweten, dan had ik eerder contact met je opgenomen”. Ik glimlachte en onderdrukte een zucht van opluchting.
Jan begreep meteen dat het beeldmerk dat ik voor hem ga ontwerpen klein van stuk is, maar van grote waarde voor zijn bedrijf. Hij nam de tijd om het stappenplan dat ik doorloop voor ik ga ontwerpen, te lezen.
“Mooi dat je zoveel tijd besteed aan een kennismaking met mij en mijn bedrijf en dat ons imago en onze kernboodschap leidend voor je zijn”, zei hij.

grafischontwerpzaak-klantgesprek-huisstijl-logo

Een logo en huisstijl die past als een jas

En zo is het. Wat je wens ook is, wat voor bedrijf je ook hebt; ik kijk naar wat en naar wie betekenis geven aan het bedrijf. Ik ontwerp een huisstijl die dat in één oogopslag zichtbaar maken. Natuurlijk kost dat voor een bedrijf met veel werknemers meer tijd dan voor een eenmanszaak en natuurlijk scheelt dat in de kosten. Maar wees gerust, mijn ontwerpershart klopt even snel voor een eenmanszaak als voor een bedrijf met veel medewerkers. Ik ontwerp dan ook met mijn hart, ogen en oren wijd open. Zintuigelijk en praktisch. Zo komen we samen uit bij een beeldmerk dat jouw merk in beeld brengt en aan een huisstijl die past als een jas.

Meer nieuws

Strippenkaart grafische werkzaamheden

Het jaar 2022 was een jaar met een aantal mooie opdrachten en gebeurtenissen. Zowel zakelijk als privé.

Mijn ondernemersreis 2019

Deze maand neem ik afscheid van een bewogen jaar. Een jaar van afscheid en verdriet, maar ook van verbinding en nieuwe kansen. Zowel privé als zakelijk. Graag sta ik stil bij hoe ik op dit punt van mijn leven beland ben. Graag neem ik je mee op reis. Mijn ondernemersreis.

Als je haar maar goed zit!

Op een vers geknipte coupe zullen we met z’n allen nog een tijdje moeten wachten. Maar je zult maar kapper zijn en je salon moeten sluiten door de coronacrisis.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00