Het mag wat kosten!

 18/03/2021

Het mag wat kosten!

Mijn klant floot zachtjes tussen zijn tanden en mompelde: “Da’s een heel bedrag”. Hij keek nog een keer naar de offerte en toen naar mij en herhaalde: “Da’s een heel bedrag. Maar het is ook een heel werk, zie ik. Had ik dat geweten, dan had ik eerder contact met je opgenomen”. Ik glimlachte en onderdrukte een zucht van opluchting.
Jan begreep meteen dat het beeldmerk dat ik voor hem ga ontwerpen klein van stuk is, maar van grote waarde voor zijn bedrijf. Hij nam de tijd om het stappenplan dat ik doorloop voor ik ga ontwerpen, te lezen.
“Mooi dat je zoveel tijd besteed aan een kennismaking met mij en mijn bedrijf en dat ons imago en onze kernboodschap leidend voor je zijn”, zei hij.

grafischontwerpzaak-klantgesprek-huisstijl-logo

Een logo en huisstijl die past als een jas

En zo is het. Wat je wens ook is, wat voor bedrijf je ook hebt; ik kijk naar wat en naar wie betekenis geven aan het bedrijf. Ik ontwerp een huisstijl die dat in één oogopslag zichtbaar maken. Natuurlijk kost dat voor een bedrijf met veel werknemers meer tijd dan voor een eenmanszaak en natuurlijk scheelt dat in de kosten. Maar wees gerust, mijn ontwerpershart klopt even snel voor een eenmanszaak als voor een bedrijf met veel medewerkers. Ik ontwerp dan ook met mijn hart, ogen en oren wijd open. Zintuigelijk en praktisch. Zo komen we samen uit bij een beeldmerk dat jouw merk in beeld brengt en aan een huisstijl die past als een jas.

Meer nieuws

Hobby's zijn even belangrijk als werk

Paardrijden. Ik was een jaar of 11 toen ik ermee begon. Ik fietste 12 onbezorgde kilometers naar ‘mijn’ manege om paarden te poetsen, zadels en hoofdstellen in het leervet te zetten en stro en hooi te tassen. Het verzorgen vond ik heerlijk, een ritje hoog te paard was een cadeau.

Bedenk een beeld dat de bezoeker van onze website vertelt waar AstroVac in uitblinkt!

Dat was de vraag van Luc Kortenhoeven aan mij: “Kun je een beeld bedenken dat de bezoeker van onze website in één oogopslag vertelt waar AstroVac in uitblinkt?” Een opdracht waar ik enthousiast mee aan de slag ben gegaan.

Huisstijlontwerp Breda

Ben je ondernemer in Breda en omstreken? Ben je toe aan een herkenbare identiteit? Een huisstijlontwerp die toekomstbestendig is voor jou en jouw bedrijf? Ik luister naar jouw verhaal en passies. We sparren samen over een herkenbare identiteit. We gaan op zoek naar een stijl, vorm en kleur die past bij jou en je doelgroep. Zo gaat je bedrijf een rooskleurige toekomst tegemoet.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00