Trotse ZZP'er

 11/03/2020

Vandaag ben ik een trotse ZZP'er

Vandaag ben ik een trotse ZZP’er. Gisteren trouwens ook. En morgen hoop ik dat ook nog te zijn. Samen met mijn collega-ZZP’ers voel ik de spanning om wat komen gaat. Of niet meer komen gaat.
Ik werk nu zoveel mogelijk thuis, om zo min mogelijk sociale contacten te hebben. Bij mijn werk als grafisch ontwerper kan dat. Ik realiseer me dat dat voor veel ondernemers niet geldt.

Wat ik op dit moment kan doen is mijn solidariteit uitspreken. Daarnaast wil ik ondernemers uitnodigen positief en creatief te blijven. Misschien heb je nu tijd om eens na te denken over je huisstijl, over kleuren, lettertypes en je logo. Ik ben er, via telefoon of videocall, als je wilt sparren en je laten inspireren. Geheel vrijblijvend, maar wel positief en creatief!

Meer nieuws

Waarom kleuren er serieus toe doen!

“Wat zou onze wereld zijn zonder kleur? Een eentonige, vreugdeloze verzameling van vormen zonder verlevendigende (stimulerende) uitdrukking.” Cantecleer / de Bilt Kunst en Kleur Johannes Itten.

Strippenkaart grafische werkzaamheden

Het jaar 2022 was een jaar met een aantal mooie opdrachten en gebeurtenissen. Zowel zakelijk als privé.

Ontwerp geboortekaartje Lincoln

Toen Lincoln werd geboren, wisten zijn papa en mama: hij verdient een prachtig geboortekaartje. Met een stoere look en sierlijke letters voor zijn naam. Papa Bjorn is een goede vriend van mijn zoon en ik had de eer er een pakkend ontwerp voor te maken.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00