Ontwerp geboortekaartje Lincoln

 09/06/2022

Persoonlijk en dichtbij

Vorig jaar mocht ik zelf oma worden van een prachtige kleindochter, dus ik ben
glunderend aan het werk gegaan voor Bjorn en Amanda. Want hoe geweldig is het dat jonge ouders de geboorte van hun kindje aankondigen met een kaartje per post?!
Beeld en tekst op papier is zoiets kostbaars en geeft zoveel betekenis. Voor nu en later.

Want dat later soms veel te vroeg komt, weten de papa en mama van Lincoln ook. Nog niet lang geleden is Sten,  vriend en tennisteamlid, omgekomen. Een gemis van jewelste!
Kleine Lincoln heeft als tweede naam Sten gekregen…

Ontwerp

Tennis is dé sport voor Bjorn. Het mocht dan ook als thema in het kaartje verwerkt worden. Game, set, match en een tennissend ventje heb ik in het ontwerp verwerkt.
Een rustig ontwerp van wit en donkerblauw is het geworden. Met Lincoln’s naam in prachtige, gouden folieletters op de voorzijde. Deze populaire druktechniek maakt het kaartje een echte blikvanger.

Emotie en herinnering

En zo is dit geboortekaartje een samenvatting van een prachtige gebeurtenis en een emotioneel eerbetoon aan Sten die zo vroeg het leven liet.
En daarmee is voor mij de cirkel rond en ben ik een dankbare ontwerper van kleine en grote levenszaken…

Meer nieuws

Oplevering logo- en huisstijlontwerp Threas Management

Wat ik het liefste doe? Mensen helpen hun visie op hun bedrijf in een passend jasje te steken. Persoonlijk en oprecht betrokken. Ik zoek naar raakvlakken om aan een warme relatie te bouwen, waaruit de persoonlijke vertaling van de boodschap van een bedrijf kan voortvloeien. Altijd vanuit het principe van verbinding en duurzaamheid.

Hobby's zijn even belangrijk als werk

Paardrijden. Ik was een jaar of 11 toen ik ermee begon. Ik fietste 12 onbezorgde kilometers naar ‘mijn’ manege om paarden te poetsen, zadels en hoofdstellen in het leervet te zetten en stro en hooi te tassen. Het verzorgen vond ik heerlijk, een ritje hoog te paard was een cadeau.

Logo ontwerp Breda

De mooiste logo's voor de mooiste bedrijven Een sterke eerste indruk is het halve werk bij het aantrekken of behouden van klanten. En die eerste indruk wek je met de visitekaartjes die je uitdeelt, de belettering op je bedrijfswagens en natuurlijk je website. Het eerste wat daarop gezien en onthouden wordt is: het logo. Met dat logo begint het merkverhaal van je onderneming, de boodschap die je over wilt brengen op de doelgroep. Met een krachtig logo ben je herkenbaar en word je niet snel vergeten.

Dat klinkt best goed, he?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Angélique Joosten
Grafisch ontwerper & eigenaar

06 284 193 71 info@grafischontwerpzaak.nl Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00